‘DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KULLANMALARINI SAĞLIYORUZ’
Ülkemizde yaşanan ekonomik daralmaya çözüm olmak adına önemli görev üstlenen esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin esnafın yüzünü güldürdüğünü belirten Mustafa Yorulmaz, “S.S. Küçükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak esnaf ve sanatkarlarımızın hammadde veya döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması için çok düşük yıllık faizli hazine destekli kooperatif kredisi kullanılabilmesi için kefalet verilmektedir” ifadelerini kullandı.


‘AVRUPA YAKASINDAKİ ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’
Kooperatiflerinin kuruluş amacı hakkında kısa bir açıklamada bulunan Yorulmaz, “Kooperatifimiz, esnafımızın belirli ekonomik menfaatlerini ve özellikle meslek veya geçimlerine ait ihtiyaçlarını işgücü ve parasal katkılarıyla karşılıklı yardım dayanışma ve kefalet suretiyle sağlayıp korumak amacıyla kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda İstanbul Avrupa yakasındaki esnaflarımıza hizmet vermekteyiz” dedi.


‘BİLGİ HATLARIMIZ AÇIK’
Kredi kullanmak isteyen, sicil kaydı ve Esnaf Odası kaydı olan tüm esnaf ve sanatkarları kooperatif olarak bilgi hatlarıyla en detaylı şekilde bilgilendirdiklerini de sözlerine ekleyen Mustafa Yorulmaz, bu temelde aşağıdaki telefon numaralarını da vererek esnafa yardımcı olmak istediklerini söyledi.
DETAYLI BİLGİ İÇİN
0212 624 55 65- 624 55 66  GSM: (0542) 231 14 86
 

Editör: Haber Merkezi