Kış Kampı için Antalya Duacı Gençlik Kampı'na giden 230 kişilik ilk erkek öğrenci grubunu eski belediye binası ününden uğurlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gençlerin kampta 5 gün 6 gece kalacaklarını söyledi. 80 kız öğrencinin de bu ayın sonunda Kastamonu Yolkonak Kampına gideceğini belirten Başkan Aydın, gençlerin kampta birbirinden güzel sosyal aktiviteler yapacağını bildirdi.
Başkan Aydın ayrıca, kampa giden öğrencilere Eyüp Belediyesi tarafından hazırlanan Simurg logolu atkı ve bereleri hediye etti.


GENÇLERİ KAMPTA DA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIM
Başkan Aydın, “ Kamplarımızı her sene yaz ve kış kampı olmak üzere gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu sene daha farklı bir mekanı olan Antalya Duacı Gençlik Kampını tercih ettik. Erkeklerden sonra haftaya da kız öğrencilerimizi Kastamonu Yolkonak Kampına götüreceğiz. Ben de bir günümü onlarla beraber geçireceğim. Onarla gezip onlarla konuşacağım. Hem sosyal hem de spor aktivitelerinde onları yalnız bırakmayacağım. Güzel vakit geçireceklerine inanıyorum” dedi.



BAŞKAN AYDIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Daha önce Manisa ve Bolu kamplarına katıldıklarını söyleyen Antalya yolcusu gençler kampta çok güzel vakit geçirdiklerini dile getirdi. Kampta  en çok da arkadaş ve dostuklar edinmeyi sevdiğini ifade eden gençler, kendilerine böyle bir imkan sunulduğu için Başkan Remzi Aydın'a teşekkür etti.
Otobüse binmeden Başkan Aydın'la hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, sonrasında Antalya'ya uğurlandı. 
 

Editör: Haber Merkezi