BAYRAKLI KORTEJ COŞKU YARATTI

‘Cumhuriyet Yürüyüşü ’ne, ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile katılan binlerce vatandaş, Şehreminin’den Kocamustafapaşa Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşe katılan CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı Soner Özimer, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda yaptığı konuşmada “Cumhuriyet Bayramı başta olmak üzere, tüm milli ve dini bayramlarımızı kol kola, omuz omuza yaşayacağız. Hiç kimse bizi ayıramayacak.” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MUHTARLAR DA COŞKUYA ORTAK OLDULAR

Meşalelerle Fener Alayı’na katılan Fatihliler daha sonra düzenlenen konserle 29 Ekim heyecanını hep birlikte yaşadı. Cumhuriyet Bayramı’nın 95.yılı sebebiyle düzenlenen korteje CHP Fatih İlçe Başkan V. Gökhan Gençel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İl Başkan Yardımcısı Muradiye Albayrak Şit, CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı Soner Özimer ve Yusuf Yetişgin, Meclis Üyeleri Fazıl Uğur Soylu, Cengizhan Topçu , Ayşegül Görgü Okumuş, Grup Başkan Vekili Kazım Akşahin, CHP Gençlik ve Kadın Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, muhtarlar, çok sayıda partili ayrıca binlerce vatandaş katıldı.

ÖZİMER: FATİH’İ ALACAĞIZ, KAZANACAĞIZ

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı Soner Özimer sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte Özimer diğer Aday Adayı Yusuf Yetişgin ile sahneye çıkarak ilk sözü Yertişkin’ne verdi. Yetişgin, etkinliğe katılan vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. ‘Hoş geldiniz Cumhuriyet Sevdalıları’ diye seslenerek konuşmasına başlayan Fatih Belediye Başkan A. Adayı Soner Özimer ise yaptığı konuşmasında ‘Cumhuriyetimizin aydınlık yüzleri Cumhuriyetimizi ilelebet geleceğe taşıyacak olanlar sizlersiniz.

Bugün görüyorum ki Fatih’in aydınlık yüzleri Fatih’te CHP iktidarı ve söz hakkı artık biz de diyor. Eğer hep birlikte yol alırsak başaracak ve kazanacağız’ diyorum. Cumhuriyet hepimize kutlu olsun’ dedi. Konuşmaların ardından etkinlik müzik gruplarının seslendirdiği şarkılarla son buldu.

Fidan Uğur / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi