Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Hükümet Liderlik Okulu programında öğrencilerle halkla ilişkiler ve sosyal çalışmalar konusunda tecrübelerini paylaştı.

Çağı yakalamak için genç bakış açısının önemini vurgulayan Başkan Fazlı Kılıç gençlerin yönetimde aktif rol almasına yönelik olarak şunları söylkedi:

''Şuan benim en yakın çalışma arkadaşlarım yani yardımcılarımın ve ilgili birim müdürlerinin çoğunluğu gençlerden oluşuyor. Siyasete çok genç yaşlarda başlamış biri olarak gençlerin yönetimde aktif olmasını her zaman destekliyorum. Kağıthane'de Kent Konseyi bünyesinde Çocuk ve Gençlik Meclisleri kurduk. Burada çocuk ve gençlerimiz kendi jenerasyonlarının faydasına projeler üreterek hayata geçiriyor ve biz de tüm bu projelerin ana destekçisi oluyoruz. Beraberinde 2 adet dev spor kompleksi ve sinemadan söyleşiye, tiyatrodan sergiye içerisinde tüm kültür sanat faaliyetlerinin yapılabildiği 7 adet kültür ve bilim merkezimiz mevcut. Gençlerimizin sadece yönetimde rol almasını sağlamıyor, onları geleceğin liderleri olarak görerek her anlamda donanımlı olmaları için var gücümüzle çalışıyoruz.''

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi