Gelecek Partisi Küçükçekmece Kurucu İlçe Yönetim Kurulu belli oldu. 30 kişilik kurucu ilçe yönetim kurulunu İlçe Başkanlığı için görevlendirilen Eser Bozkaya  açıkladı. listede Küçükçekmece'nin yerel siyasetinde oldukça tanınan Alaaddin Dayandı ve Yasin Uluhan gibi isimlerde dikkat çekti. Büyük çoğunluğu daha önce Ak Parti üyesi veya seçmeninden oluşan listede ilk kez siyasete ilgi duyanlarında  var olduğu belirtildi. İlçe Başkanı Eser Bozkaya ise daha önce İyi Parti Bağcılar Kurucu  İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. 

KISA SÜREDE 1000 ÜYE 

Bozkaya " Bir aydır bu zor şartlara  rağmen kurucu kadromuzu oluşturmaya çalıştık. Evde kalarak sosyal teması neredeyse sıfıra indirmek gereken bir dönemde, oldukça dikkatli olarak yüze yakın arkadaşımızla görüşmeler yaptık. Arkadaşlarımızın bazıları kurucu yönetimde yer almak istediler. Bazıları ilçe teşkilatımıza tabanda, mahallesinde daha faydalı olabileceğini belirttiler. Aralarında  'görev alabilecek durumda değilim, üye ve gönüllü olarak her fırsatta yanınızda olacağım' diyen  de oldu. 

İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İl Teşkilat Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Başkanı Eser Bozkaya Küçükçekmece kurucu kadrosu için detaylı bir çalışma yaptılar.

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun ülke yönetiminde kavga çıkartmadan, ülkem ve insanım zarar görmesin diye Başbakanlık ve parti genel başkanlığından ayrıldığının bilincinde olan vatandaşımızın bu kadar çok olduğunun farkında değilmişiz. Başarı dilemek için arayan sosyal medyadan mesaj atan yüzlerce Küçükçekmeceli oldu.  Sağlıklı günlere kavuştuğumuzda kısa sürede 1000 üye yapmayı planlıyoruz. Küçükçekmece olarak sorumluluğumuzu artıran bir neden daha var. İl Başkanlığımıza ev sahipliği yapan ilçeyiz. Bu manevi desteğin yükü sırtımızda. Tablolarda ilçelerin  çalışma grafikleri sıralandığında  Küçükçekmece ilk sıralarda gelmek zorunda." şeklinde konuştu. 

İlçe teşkilatının fiziki mekanı için çalışmalara başladıklarını da belirten Eser Bozkaya "  İlçe binamız için bir kaç alternatif binamız var. Tabela değeri, ulaşım, otoparklara yakınlık, çalışma ortamının refah olması için fiziki uygunluk gibi kriterleri değerlendirerek bir karar vereceğiz. Bu noktada Alaaddin Dayandı arkadaşımız sorumluluk üstlendi. Raporunu  hazırladıktan sonra karar verip tefrişata başlayacağız" dedi. 

Kurucu Yönetim Kurulu: 

Eser Bozkaya, Alaaddin Dayandı, Aytunç Beycan, Bahriye Pehlivan,Belkıs Koç, Birol Kutas, Celal Kaya, Erdal Ateş, Erdinç Koçak, Fatih Çeliktaş, Fatih Kartal, Fazıl Tok, Gürol Korkut, Hatice Fişne, İbrahim Kırış, İlyas Altınok, İsmet Çoplan, Levent Karabulut, Mehmet Özbek, Mine Rüzgar, Murat Baybaş, Mustafa Akdoğan, Nagihan Gümüşcan, Onur Temiz, Ömer Özen, Rafet Baysal, Serkan Barış, Şaban Tutkun, Yakup İpek, Yasin Uluhan

 TAYFUN ERCAN / KENT YAŞAM 

Editör: Haber Merkezi