VATANDASTAN YOĞUN İLGİ

İstanbul 3. Bölge’de bütün  ilçelerde gece gündüz demeden toplumun her kesiminden vatandaşlarla, STK’larla, siyasi parti temsilcileriyle, esnaflarla, çiftçilerle, emeklilerle, işcilerle, öğrencilerle ve ev hanımları ile bir araya gelen ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin topluma sunduğu projelerini tek tek anlatan CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Ali Ulvi Gökbulak ile sahada yaptığı çalışmalar sırasında bir söyleşi gerçekleştirdik.


"HALKIMIZA DOKUNMAK EN ÖNEMLİ UNSURDUR"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha önceki seçimlerde Istanbul'un her bölgesinin başarı oranlarını değerlendirerek seçim çalışmalarına start verdiklerini belirten Gökbulak, “Bu çalışma sonunda parti olarak güçlü olduğumuz ve zayıf olduğumuz bölgeleri tespit ettik. İlçe başkanları arkadaşlarımızla da iletişime geçerek çalışma programımızı oluşturduk. Benim temel hedefim CHP’nin dokunmakta, temas etmekte, iletişim kurmakta zorlandığı, oy almakta ciddi problem yaşadığı belli memleket gruplarına ve derneklere ulaşmak, onlara dokunmak, onlara temas etmek, onları partimze çekmeye çalışmaktı"dedi.



GÖKBULAK" ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI EN IYI BİLENLERDENIM"

İktisatçı olmasına rağmen 40 yıldan beri ziraat işiyle uğraşan Gökbulak, özellikle çiftçilerin aday olmasına çok sevindiğini söyledi. Uzun yıllar CHP çatısı altında her kademede görev yaptığını dile getiren Gökbulak, "3 kez İlçe Başkanlığı yapmış, Belediye Başkan adayı olmuş bir kişiyim. Çiftçilerin sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Bir an önce tarım ve ziraatle ilgilenen vatandaşlarımızin sorunlarına acil çözüm üretmek zorundayız" ifadelerini kullandı.



MUHARREM İNCE CUMHURBAŞKANI OLACAK

Sozlerini şöyle sürdüren Gökbulak "Şimdi bir kere seçmenlerin genelinde bir değişim talebi olduğu ortada. Muharrem Bey'e halkın gösterdiği ilgi ve değişim isteği bizlere de gösterilen ilgi ve AKP'den vazgeçme talebi açık değişim isteğini gösteriyor. Bu değişim isteği sayın Muharrem İnce'nin adaylığında ortaya çıktı daha da somutlaştı. Bunu hepimiz görüyoruz. Bunun üstüne bir şey demek gerekmez. Bu talep Muharrem Bey'le tavan yaptı. Benim kesin inancım odur ki kesinlikle sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olacak.



ALİ ULVİ GÖKBULAK KİMDİR?

17 Haziran 1960'ta Büyükçekmece Mimasinan’da doğdu. 1977'de Vefa Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 1983'te Uludağ Ünivesitesi İktisat Fakültesi'nde yüksek öğrenimimi tamamladı.O tarihten bu yana ziraat ile uğraşmakta. Evli ve iki çocuk babası.



SİYASİ GEÇMİŞİ 

1983’ten SODEP, SHP ve CHP üyeliği var. 1994 ve 1999 yılları arasında CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 1999-20004 arasında CHP Büyükçekmece İlçe Sekreteri olarak görev yaptı. 2004’te Büyükçekmece İlçe Başkanı oldu. Sonrasında CHP Mimarsinan Belediye Başkan adayı oldu. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yaptı. Haziran 2015’te  milletvekili adayı oldu.


SENAY BADUR - KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi