Gökhan Yüksek ilk olarak Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret etti. Yüksel, beraberindeki partililerle geldiği hastanede tedavi gören hastalarla sohbet etti, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, ardından Yakacık Polis Karakolu’nu ziyaret etti. Karakolda çalışan polislere görevlerinde başarılar dileyen Yüksel, özverili çalışmaları nedeniyle emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.
 

İşçilerle masa tenisi oynadı
Yakacık Mahallesi'ndeki ziyaretlerine Kestelli Sanayi Sitesi'nde devam eden Gökhan Yüksel, esnafın ve işçilerin görüşlerini ve taleplerini dinledi. İşçilerin yoğun ilgi gösterdiği CHP Kartal adayı Gökhan Yüksel, işçilerle masa tenisi oynadı. 

Esnafın ve işçilerin sıkıntılarını çözmek için hiç durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Yüksel, "İstişareye önem veriyoruz. Esnafımızla devamlı olarak bir araya gelerek, sorunları tespit edip çözüm üretmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın görüşlerine başvurarak projelerimizi şekillendiriyoruz. 2009'dan beri Kartal'da sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımız isteklerini iletiyor, biz de çözüm odaklı çalışma prensibi gereği imkanlar dahilinde sorunları çözmeye gayret ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi