Topselvi Mahallesi'nde esnafları ziyaret eden Gökhan Yüksel, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Ayrıca Kartal'da ekonomiyi canlandıracak projelerinden bahseden Yüksel, vatandaşlardan gelen talepleri de not alıp gerçekleştirileceğine dair elinden geleni yapacağını söyledi. 



Mahallede bulunan bir fabrikayı ziyaret eden CHP'nin Kartal adayı Gökhan Yüksel, işçilerle sohbet etti. Fabrika işçilerine bir konuşma yapan Yüksel, "Bizler Kartal için bu önemli göreve talip olduk ve Allah’ın izniyle bu sorumluluğun altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. Belediyecilikte bütün kademelerde görev aldım, yeterli bilgi ve birikime sahibim. Kartal'da doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak Kartal'ı yönetmeye hazırım. Siz değerli hemşerilerimden bu anlamda destek istiyorum." dedi.

Gökhan Yüksel konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bizler görevlerin gelip geçici olduğu gerçeğinden hareketle, gönüllere girmenin her şeyden daha önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden atacağımız her adımda bunu gözeterek hareket edeceğiz. Kartal’ın tüm mahalleleri için projelerimiz var. Bu projeler hem doğrudan vatandaşlarımızın ihtiyacına yönelik, hem de gerçekleştirilebilir, yani yapılabilir işler. Projelerimizi hayata geçirme noktasında istişareye önem veriyoruz. Vatandaşlarımızla devamlı bir araya gelerek, sorunları tespit edip çözüm üretmeye gayret edeceğiz. Projelerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz."

Editör: Haber Merkezi