Gül- Ahmet Çağlayan’ın tek evladı olan Taner Çağlayan’ın eşi Yasemin Çağlayan, bir kız bebek dünyaya getirdi. Florance Nightingale Hastanesi’nde Dr. Yusuf Olgaç tarafından gerçekleştirilen doğumla dünyaya gelen ve Talya adı verilen kız bebek, Çağdaş Gençliğin en taze kanı olarak ekibe katıldı.

Torununu kucağından bırakmayan Gül Çağlayan, “Bütün çocukları seviyorum ama insanın kendi torununu kucağına alıp sevmesi bambaşka bir duygu. Allah’tan herkese bu duyguyu tattırmasını dilerim” dedi.

Uzun yıllardan beri ÇYDD Sarıyer Şube Başkanlığını üstlenen emekli öğretmen Gül Çağlayan, dernek çatısı altında gerçekleştirdiği çalışmalarla çok sayıda üniversite öğrencisinin eğitim bursu almasına, sosyal ve kültür faaliyetlerde bulunarak, laik ve çağdaş düşüncelerle Atatürk’ün izinden yürümesinde rehberlik ediyor.

Çağlayan ailesine mutluluk ve sevinç getiren Talya bebeğe uzun ve sağlıklı bir ömür dilerken, Gül-Ahmet Çağlayan’a vefalı bir torun, Yasemin-Taner Çağlayan çiftine de hayırlı bir evlat olmasını temenni ederiz.

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi