Küçükçekmece için hizmet yarışına giren tüm aday adaylarına başarılar dileyen Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Gülkanat bir ilçenin sorunlarını en iyi o ilçede yaşayanlar bilir diyerek partililerine seslendi. “Bizler bu ilçede yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Sorunlarımızı da çözümlerimizi de biliyoruz. Hep birlikte, birlik içerisinde kazanacağız ve halkımızla birlikte yöneteceğiz” diyerek konuşmasına başladı.

Karadeniz kıyısından başlayarak, neredeyse Tekirdağ’a uzanan İstanbul mega kentinin, tam orta yerinde merkezinde kalan Küçükçekmece için yeni bir dönem, yeni bir umut, yeni bir kent yapılanmasının başlangıcını oluşturmak için, bu yeni dönemin kararını vermek üzere bir aradayız diyen Ali Rıza Gülkanat “ Bu aday adayı tanıtım toplantısı ile siz değerli partili arkadaşlarım, kin, hırs, ihtiras ve taraftar olma duygusu ile değil, partiye;31 Mart 2019 akşamı, zafere taşıyacak belediye başkan adayını belirlemedeki dürüst ve isabetli kararı vermenize olanak sağlayan, başta ilçe başkanımız Turgay Özcan’a, yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerinin zaferle sonuçlanmasına olanak sağlayacak radikal kararların çıkacağına inancım tamdır diye konuşan Ali Rıza Gülkanat “Ben bu yeni umut, heyecan ve başlangıcın öncüsü, neferi, bireyi olma isteği ve kararıyla huzurunuzdayım. Yeni dönemi hep birlikte oluşturacağız ve yöneteceğiz. Bu azmin zaferle noktalanmasını diliyorum” dedi.

YİNE YENİDEN KÜÇÜKÇEKMECE

Gülkanat sözlerini şöyle sürdürdü: “1989 yerel iktidarının kalıcı ve sürekli olan başarılarını görmeyen, yıllarca imzalanmayan toplu sözleşmelerin imzalanmasıyla, emeğe duyulan saygının ne olduğunu hafızaları bile yetmeyen, rantçı çıkarcı emek düşmanı soyguncu zihniyetin amacını artın görün. Bu yılanları ve çıyanları artık tanıyın. O dönemin Başkanı Sayın Nurettin Sözen ve ben buradayım. Geçmiş dönemde birlikte birçok projelere imza attık ve sorun olan her şeyi çözüme ulaştırdık İmar planlarıyla yıllarca süren tapu sorununu çözen ( ikitelli, İnönü, Yeşilova, Sultanmurat, Şahintepe, Güvercintepe, Kayabaşı) işte o dönemin baş mimarı biziz ve bizler hala buradayız. Yıllarca imzalanmayan toplu sözleşmeleri imzalayarak, emeği savunmak hataysa aynı hatayı tekrar ve tekrar yapmaya hazırız. Hata ise bu yaptıklarımız şeffaf imar planları yaparak, halkın mülkiyet sorununu çözmek ve refaha kavuşmasını istemekse, aynı hatayı Küçükçekmece halkının çağdaş bir kent yaşamına kavuşması için tekrar aday adayı oldum işte bu yüzden belediye başkanlığı yapmaya hazırım ve yine yeniden Küçükçekmece diyorum.”

“BELEDİYECİLİK AKIL VE NAMUS İŞİDİR”Sözlerinin devamında şöyle konuşan Gülkanat “Küçükçekmece özelinde puan kazanacağını sanan rant düşkünleri, bilesiniz ki  ‘belediyecilik, yardakçılık yaparak ihale alma, imar tadilatlarıyla imar komisyonlarında’ Kayserili hemşehrilerimizin satırla pastırma kestiği gibi dolar paketleme işi değildir. Belediyecilik; benim kellemi koyarak savunduğum, belediyenin 11 milyon metre karelik, 2.2 milyar dolarlık arazisini, Kayakent’te peşkeş çekme işine alet olmak hiç değildir. Partiye alınan ilçe binasını ve ses düzenli otobüsünü yok etmek hiç değildir. Belediyecilik akıl işidir. Namus işidir. Beceri bilgi ve deneyim işidir. Allah’a şükür bunlar bizde fazlasıyla var” dedi.

31 MART ZAFERİMİZ OLACAKTIR!

Ali Rıza Gülkanat konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partimizi 24 yıldır Küçükçekmece’de iktidardan uzak tutanların maskeleri artık düştü. Bu bağlamda bilgi, beceri ve onurla yeni bir Küçükçekmece yapma ideali ile huzurlarınızda göreve talip olmaya geldim. Küçükçekmece’nin nasıl bir kentleşme süreci yaşayacağı, her partilinin ve seçmenin sorumluluğu altındadır. Bu sorumluluğu taşıyacak kişi ve kadroların seçimini yapacak olan sizlersiniz. Aday adaylarının bilgisine deneyimin yapabilme gücüne, yeteneğine, temsil kabiliyetine, geleceği görme duyurusuna, ranta bakış açısına, seçimi alabilme gücüne bakacaksınız.  Kanaat getirip karar vereceksiniz. Kararınız sadece 31 Mart zaferi için değil, 31 Mart zaferini taçlandıracak, zaferi sürekli hale getirecek kişi ve kadroları seçme doğrultusunda olmalıdır. Ne pahasına olursa olsun, provokatörleri saf dışı ederek, ilçe, il, genel merkez ve genel başkanla oluşturacağımız bütünlük 31 Mart 2019 zaferimizin esası ve gücü olacaktır” ifadelerini kullandı

KÜÇÜKÇEKMECE’NİN GELECEĞİNİ SİZLERE EMANET EDİYORUM

Gün birlik günüdür, güç bir olmaktadır. Küçükçekmece’de iktidara yürümenin formülü, birlik ve beraberliğimizin çimentosu benim diyen Gülkanat son sözlerini şöyle tamamladı: “ İyiyi ret etmeden, ancak iyinin daha iyisinin var olduğunu kabul etmek gerekir. Bu inançla, İstanbul’da ve Küçükçekmece de 31 Mart zaferine ulaşacağımıza inanıyorum. Bende bu görev ve sorumluluk noktasında bir aday adayı olarak, kendime bir siyasi gündem yükleyerek, bu büyük görevin esas sorumlusu olmayı amaçlıyorum. Bana bu görev verildiğinde tüm arkadaşlarımı ve Küçükçekmece halkını bu sürece katacağımın bilgisi becerisi ve deneyimi içerisinde olduğumu görmenizi diliyorum. Yepyeni bir Küçükçekmece’yi kuracağımıza, gücümüzle anakent iktidarını sağlamaya büyük katkı sunacağımın bilincindeyim. Her açıdan ilçemizde ekonomik, sosyal kültürel ve dinsel unsurları bir araya getirerek yeni bir kent oluşumunda mükemmeli oluşturacağımıza inancım tamdır. Ben Küçükçekmece’nin geleceğini belirleme konusunda bilgiye beceriye donanıma sahibim. Bu doğrultuda yeni kent planlarım ve kadrolarım hazır. Bunun ne ile ve nasıl yapılacağına dair tüm donanımlarım hazır. Yıllarımı bu bölgede geçirmenin gereği olarak Küçükçekmece halkını mahalle mahalle tanıyorum. İsteklerini ve arzularını biliyorum. Partime ve Küçükçekmece halkına hizmet etmeyi bir borç biliyorum. Bu borcu ödemek üzere huzurlarınızdayım, bu görevi şerefle onurla namusla yapacağıma söz veriyorum. Kendimi ve Küçükçekmece’nin geleceğini sizlere emanet ediyorum.”

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi