İnce ince tel kadayıflar, Gaziantep’in lezzetli fıstığı ve Hatay’ın taze peyniri ile bir araya gelerek eşsiz bir tat oluşturan Şaheser Künefe Küçükçekmece Halkalı’da açılan yeni şubesinde müşterilerini bekliyor. Cafer Coşkun ve Salih Kanıkara ortaklığında açılan Şaheser Künefe’nin açılış töreni 3 gün boyunca kokteyl, sıra gecesi konseri, kadınlar gününe özel çekiliş, canlı fasıl ve çeşitli etkinlikler ile sürecek.


 

Edilen duaların ardından kurdele kesimi ile gerçekleştirilen açılışa ilgi yoğun oldu. Katılanlar arasında Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Halkalı Merkez Mahallesi Muhtarlığı Yusuf Ergül, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğanoğlu, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, İstanbul Cemevi Başkanı Gazi Arslan ve Yöneticilerinden Seziye Şahin ile Halil İvgen yerlerini aldı.

ÜRÜNLERİN HEPSİ GÜNLÜK

Davullu zurnalı, konfetilerin havaya saçıldığı coşkulu açılışın ardından Şaheser Künefe ortaklarından Cafer Coşkun, Halkalı’da yeni bir şube açmaya 6 ay önce karar verdiklerini anlattı. Coşkun sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’ Yoğun bir hazırlık süreci geçirdikten sonra güzel bir açılış töreni gerçekleştirdik. Tüm dostlarımız, akrabalarımız ve sevenlerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. ‘’Bizimki bir aşk hikayesi’’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, çalışan yirmi dört personelimiz ile birlikte kırk masamızın bulunduğu bu şubemizde müşterilerimize hizmet vermeye an itibariyle başladık. Müşterilerimizin aklına gıda ile alakalı en ufak kötü bir şey gelmesin. Burada oldukça titiz bir çalışma yürüterek, en kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Hepsi taze ve günlük ürünler. Yağ Urfa’dan, fıstık Gaziantep’ten, peynirimiz ise Hatay’dan günlük olarak geliyor. Gönül rahatlığı ile gelerek burada güzel bir vakit geçirebilirler. Şaheser Künefe ve Fırat Kebap iş birliği ile açılan yeni şubemiz Küçükçekmecelilere hayırlı olsun’’ dedi.


 

SIFIR GLİKOZLU, ORGANİK TATLILAR

Şaheser Künefe ortaklarından Salih Kanıkara ise gerçekten organik ve sıfır glikoz içeren bir ürün ortaya koyduklarından bahsederek, ‘’İnsanlara sağlıklı bir tatlı sunmak bizim en önemli farkımız. İstanbul’da satılan tatlıların birçoğunda glikoz kullanılıyor. O yüzden özellikle vurgulamak istiyorum ki, ürünlerimizin içeriğinde hiç glikoz yok. Sağlıklı, organik ve kaliteli gıdayı müşterilerimize en güzel şekilde sunmaya özen gösteriyoruz. Tercih edilmemizin en büyük farkı budur’’ diye söyledi.

Katmer, dondurma, baklava, kadayıf ve künefe çeşitleri olmak üzere zengin bir menüye sahip olan Şaheser Künefe, Halkalı’da bulunan Mahmutbey Caddesi üzerinde müşterilerini bekliyor.

Tolga ÖZDEMİR – Şaban KARADUMAN – KENT YAŞAM GAZETESİ
 

Editör: Haber Merkezi