Genç: Her şey Sarıyer için
Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) tarafından gerçekleştirilen toplantıda 2017  hedeflerini belirledi. Dernek Başkanı Başkanı Ali Genç,Sivaslılar olarak bir araya gelmiş olsak da, biz tüm Sarıyerlilerin derneğiyiz. SASİDER olarak yapacağımız çalışmalardan, yerel tercihlerimize, kamu kurumları üstündeki denetlememizden, onlara vereceğimiz desteğe kadar her şeyi Sarıyer ve Sarıyerliler için yapacağız” dedi.



‘SİYASİ TARAFSIZLIĞIMIZ SÜRECEK’

SASİDER’in bünyesinde her anlayıştan siyasi düşüncede üye olduğunu, ancak daha önce olduğu gibi bundan sonra da siyasetten uzak bir çalışma sergileyeceklerini söyleyen Ali Genç, iki ay sonra yapılacak referandumla ilgili kampanyada da dernek olarak tarafsızlıklarını sürdüreceklerini vurguladı. Genç, “Derneğimiz ülkenin siyasi atmosferinin de uzağında bir beraberlik yakalamış durumda. Ortak paydamız olan Sivaslılık ve Sarıyerlilik değerlerimiz bizi bütünleştirmektedir” dedi.
2016’da başarılı bir çalışma dönemi yaşadıklarını belirten dernek yöneticileri, 2017’de toplumun daha geniş kesimine hitap edecek faaliyetlerde bulunmak istediklerini belirttiler.




‘SES GETİRECEK DEĞİŞİMLERE DE İMZA ATABİLİRİZ

SASİDER’in, ülkenin siyasi atmosferinin de uzağında bir beraberlik yakaladığını ifade eden Başkan Ali Genç şunları söyledi:
“Ortak paydamız olan Sivaslılık ve Sarıyerlilik değerlerimiz bizi bütünleştirmektedir. Bu bütünlük içinde öncelikle hemşehrilerimiz, Sarıyerimiz ve Sarıyerliler sırasıyla bizim için ortak ve temel değerlerdir. Birlikteliğimizin verdiği güçle inanıyoruz ki Sarıyer’de ses getirecek değişimlere de imza atacak durumdayız. Bizi bu güne kadar önemsemeyen, dikkate alıp hemşehrilerimize gereken önemi vermeyen, Sarıyer’e fayda sağlamayan her kurum bu bütünlük ve birlik içinde gerekli tepkiyi alacaktır. Bundan kimse kuşku duymasın. Kamu kurumları milletin ortak alanlarıdır ve bu kurumlar halkın çıkarları için, doğru yönetilmelidir. Yaşananları ve yapılanları görüyoruz, duyuyoruz gerektiğinde de doğrular için sesimizi yükseltiyoruz, yükselteceğiz.



SİYASETTE HİÇBİR YERE ADAY DEĞİLİM

Bu arada basında çıkan bazı haberlere, dedikodulara ve verdiğimiz röportajlarda kelimelerin cımbızlanmasına kimse itibar etmesin. Dün söylediğimiz gibi bugün de şunun altını çizmek istiyorum, Ali Genç olarak ben siyasette hiçbir şeye aday değilim. Fakat Sarıyer’de bir hemşerimizin belediye başkanı olmasını, kurumlarda Sivaslıların bizi temsil etmesini her zaman istiyor, bu yönde de çalışmalarda bulunuyoruz. Sarıyer’de Sivaslıların nüfusu ortadayken, bir dernek başkanı olarak bunu istememek sanırım Sivaslılara haksızlık olur.”

Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi