Uzun, “Kimse Tokatlıları aptal yerine koymasın”
Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Yavuz’un sosyal medya da yaptığı bir paylaşımla, “Tokatlıları kandırdığını sanarak, oysa sadece kendini ve çevresindekileri kandırmıştı” dedi.

Yusuf Uzun yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Kanal60 sahibi Sedat Akçan’ın Frankfurt’ta hapiste olduğunu bildiği halde; 28 mart 2015 tarihinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak; sanki, 7 eylül 2016 tarihinde yapılmış bir toplantı olarak lanse edince Tokat kamuoyunu yanıltmış oldu. İstihbaratçı gazeteci-yazar kimliğim gereğince, bu kirli oyunu ortaya çıkararak; Tokatlıların bu yanlış ve maksatlı aldatmacaya inanmamaları için gerekli çalışmaları yaptım.
Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Yavuz derhal istifa etmelidir. Önceki dönemlerde, son derece büyük faaliyetlere imza attığı bilinen ATYD, Yavuz döneminde kabuğuna çekilmiş ve başarılı bir faaliyete imza atamamıştır. ATYD’yi, bir yayın kuruluşunun ve onun şaibeli mensuplarının paşa keyfine kullandıran Hilmi Yavuz, bu utanç ve yalan girdabında şaibeli şahısların emir eri olmuştur. ATYD’yi kimin yönettiği belli olmuştur. Hilmi Yavuz’u kukla gibi perde arkasından oynatanlar bellidir. Bu kadar kamuoyunu yanıltarak Tokatlıyı aldatan Yavuz, daha fazla şerefini lekelettirmeden derhal istifa etmeli ve Tokatlılardan özür dilemelidir.

YUSUF UZUN İSTKOP GENEL BAŞKANI
 
Editör: Haber Merkezi