BAKIRKÖY- Konuyla ilgili söz alan İBB ve Belediye Meclis Üyesi Nebahat Yıldırım’da, Mart 2017’de, Fahri Korutürk, İstanbul, Yücetarla, Şükran Çiftliği ve Fişekhane olmak üzere 6 cadde de düzenlemeler yapılarak, Bakırköy Meydan projesini halka anlatan Ak Parti’nin aradan geçen zamana rağmen hiç bir çalışma yapmadığını söyledi.

‘CEVAP ALAMIYORUZ’

“Hayata geçmeyen, ne başlama ne de bitiş tarihi olmayan projenin içeriği nedir bilmiyoruz. Bilgi de alamıyoruz” diyerek konuşmasını sürdüren Yıldırım, en son geçtiğimiz aralık ayında İBB’ye önerge verdiğini, henüz cevabının gelmediğini ama sıkı takibinin yapıldığını ifade etti. Ak Parti adına söz alarak konuyla ilgili konuşan Meclis Üyesi Servet Toraman ise, “Biz Bakırköy’e önerge veriyoruz cevap alamıyoruz. Önergelere cevap vermemek bu belediyelerde bir huy herhalde” diyerek konuşmasına başladı.

‘BAKIRKÖY’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK’

İBB’nin Bakırköy’le ilgili meydan ve cadde düzenlemesi yaptığını, ‘Yeşilköy sahil bandı’ projesiyle de Bakırköy’ün çehresinin değişeceğini ifade eden Toraman, “Biz onların ihalesini yaptırmıştık ama İBB Başkanımız Kadir Topbaş’ın görevden alınması ile bazı aksamalar oldu elbette” dedi.  İhaleleri yapılan projelerin yeni İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın değerlendirmelerinden sonra hayata geçeceğini söyleyen Servet Toraman, “İhalesi yapılan projeleri belgeleriyle getirip sizlerle de, basınla da paylaşırız” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi