Esenyurt İYİ Parti meclis üyesi A.Adayı İbrahim Halil KARAKOÇ'un düzenlemiş olduğu tanıtım proğramına, Esenyurt İYİ Parti İlçe Başkanı Muammer Demir, CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, CHP Esenyurt Belediye Başkanı Adayı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Küçükçekmece Meclis üyesi A.Adayı Şahap Önal, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yard. Orhan Can, İYİ Parti İl Yön. Kur. üyesi Zeki Öztürk, İYİ Parti İl Başkan Yard. Ayşe Murascıoğlu Öner, İYİ Parti Başakşehir İlçe Başkanı Halil Kalkan, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Murat Abdullahoğlu , parti üyeleri ve muhtarlar katıldı.

KARAKOÇ, "KARANLIK BİTECEK AYDINLIĞA ÇIKACAĞIZ"

" 30 yıldır Esenyurt'da yaşayan ve bu ilçenin çamurunu çiğnemiş biri olarak kendimi içinizden biri olarak tanımlıyorum. Bende sizin Esenyurt’lu bir kardeşinizim” şeklinde sözlerine başlayan İbrahim Halil Karakoç, Esenyurtluların desteğine ve oylarına talip olduğunu söyledi. Karakoç; “ İYİ Parti ve CHP olarak sevgi çerçevesinde millet İttifakı olarak seçimlere giriyoruz desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. sözlerine; “Türkiye'nin 81 yerini dolaştım 900'den fazla İlçe'sini gezdim Türkiye'nin halkını, coğrafyasını karış karış biliyorum. Şu anda yatırım danışmanlığı hizmeti vermekteyim.  Türkiye'nin siyasi ve ekonomik gidişatından rahatsız olduğum için buradayım” diyerek devam eden Karakoç, İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren Esenyurt'da 1 yıl İlçe sekreterliği görevi yaptım. Esenyurt'da sizlere hizmet etmeye talibim” ifadelerini kullandı. İlçeye dair gözettiği amaçlardan bahseden Karakoç; “Ülkemizi ve Esenyurt'umuzu çağdışı karanlığa çekmek isteyenlere karşı ortak bir kavgamız olacak. Gün kişisel çıkarlar günü değil birbirimize destek olma günüdür. Esenyurt'umuza sahip çıkma günüdür İstanbul Büyükşehir Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkma, Esenyurt Beldiye Başkan Adayımız Kemal Deniz Bozkurt'a sahip çıkma günüdür. 1 Nisan'da başkanlarımızı laik oldukları koltuklara oturtacağız. Karanlık bitecek aydınlık başlıcak buna inanın ben inanıyorum. 17 yıldır sıkıntılı süreç yaşıyoruz diyen İbrahim Halil Karakoç, Cumhuriyetimizin değerlerini örseliyorlar belediyecilik saltanat sürmek değildir sorunları çözmektir İnsan hayatını kolaylaştırmak, huzura kavuşturmaktır" diye konuştu.

KEMAL DENİZ BOZKURT; “KİMSEYİ AYRIŞTIRMIYACAĞIZ.”

CHP Belediye Başkan Aday'ı Kemal Deniz Bozkurt ise konuşmasında; “Kötü yönetimin sonuçlarını biliyoruz bunu sonlandırmak mümkün. Esenyurt'un sorunlarını çözeceğiz bu yolda beraber yürüyeceğiz. Herkes bizim için değerli, kimseyi ayrıştırmıyacağız. Farklı kültürlerden gelen birlik beraberlik duygusunu yaşatarak Esenyurt'u festival barış huzur kentine dönüştürmek için uğraşıcağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Muammer Demir de "Bugün burada toplanmamızın nedeni seçime giriyoruz. Esenyurt'ta senlik benlik olmadan Esenyurt'un çocuğunu esenyurt'un başına getireceğiz. Hepinizden Esenyurt için çalışmanızı ve destek vermenizi istiyoruz. Esenyurt'u, Esenyurt’a laik olan kişi CHP Kemal Deniz Bozkurt'a teslim edeceğiz" dedi.

İBRAHİM HALİL KARAKOÇ KİMDİR

1973 Ardahan Göle doğumlu İYİ Parti Meclis Üyesi A. Adayı İbrahim Halil Karakoç, Orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İletişim ve İşletme mezunu olan ve Uluslararası finans master yapan Karakoç, Yerel gazetelerde 5 yıl gazetecilik yaptı. Milliyet gazetesinde çalışan Karakoç daha sonra Flaş TV'de yer aldı. Özel Firmalarda 10 yıl süreyle Tekstil sektöründe satış pazarlama alanında bölge müdürlüğü ve Üst yöneticilik yaptı.

EBRU GÜNEYSEL- KENT-YAŞAM

Editör: Haber Merkezi