Battal İlgezdi ve Gamze Akkuş İlgezdi Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2278 numaraları sandıkta oylarını kullandılar.

İlgezdi ailesi oylarını kullanmak için gittikleri Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar; “Başkanım ülkemize baharı getireceğiz inşallah” temennilerinde bulundular. Battal İlgezdi, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp; “Sizlerin de söylediği gibi inşallah gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza daha huzurlu bir yaşam için bu seçimin sonu bahar olacak.” dedi. İlgezdi ailesi girdikleri oy sırasında vatandaşların kendi sıralarını vermek istemeleri üzerine; "Hepimiz eşitiz, her vatandaş gibi biz de sıramızı bekleyeceğiz." diyerek oy sırasına girdiler.

“SEVGİ BİZİM SEÇİM KAMPANYAMIZ DEĞİL YAŞAM KAMPANYAMIZ”

Ataşehir Belediye Başkanı CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi oylarını kullandıktan sonra basına seçim sonrası temennilerini ilettiler. Battal İlgezdi Yerel Seçimlerin son gününde şunları söyledi: “ Öncelikle bu seçimin ülkemize, İstanbul’a ve Ataşehir’e hayırlı olmasını dilerim. Bu Yerel Seçimlerde muhtarlarımızı, il belediye başkanlarımızı, ilçe belediye başkanlarımızı seçeceğiz. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde siyasi partiler çok gergin bir kampanya yürüttüler. Bu kadar gerginliğe gerek yoktu. Sonuçta seçimin sonucu ne olursa olsun bu ülkede kardeşçe, dostça beraber yaşayacağız. Benim kampanyam diğer siyasi partilerin kampanyasından farklıydı. Çünkü ben hep şunu söyledim; sevgi kazanacak. İstanbul’da da Ataşehir’de de ülkemizin birçok yerinde de sevgi kazanacak. Sevgi bizim seçim kampanyamız değil, yaşam kampanyamız. Bu seçimde dostluk kazanacak.”

Editör: Haber Merkezi