Beykoz’da muhtarlar ve STK temsilcileri ile buluşan İmamoğlu'nun gündeminde tanzim satış noktalarındaki kuyruklar vardı. İmamoğlu, tanzim satış noktalarını "Sabah Kavacık'tan dönüş yaparken bir tanzim satış yerine denk geldik. Orada 100 kişi sırada beliyor. Çadır saat 10.00'da açılacak ve 2-2,5 liraya sebze alacak diye insanlar sırada bekliyorlar. Bu hizmeti verirsin. Vatandaşlarımız sağlıklı gıdaya ucuz bir şekilde erişsin, zira bu bizim projelerimiz arasında var" şeklinde eleştirdi.

"31 MART YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK"

31 Mart'ın yeni bir başlangıç olacağını söyleyen İmamoğlu, büyük bir enerji ve tatlı dille herkesi kucaklayacağını belirterek, " 'Yok efendim belediye gelirse işçisini dışarı atar'. Yok öyle bir şey kardeşim. Her çalışan alın teriyle çalışanın yeri bizim başımızın üstüdür. Hepsini başımızın üstüne koyacağız. Biz hazırız, bize destek olun. Yeni bir başlangıca imza atalım. Göreceksiniz Hem Beykoz hem İstanbul çok mutlu olacak" dedi.

1 NİSAN'I İPLE ÇEKİYORUZ"

İmamoğlu daha sonra, Beykoz Paşabahçe’de vatandaşlara seslendi… Oradan da, Gümüşsuyu Vakfı’nı ziyaret eden İmamoğlu, Tekstil atölylerinde çalışan işçileri ardından ise Örnekköy ve Tokatköy’de ziyaretler yaptı.Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına kapsamında gelmiş olduğu Beykoz’da, "Enerjimiz yüksek. Kalbimiz heyecanla artıyor. 1 Nisan'ı iple çekiyoruz" dedi.

Gamze ÜNLÜ / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi