Bağcılar'da bir inşaat alanındaki TIR'da çıkan yangına müdahale ettiği sırada yakıt deposunda meydana gelen patlamada ağır yaralanan itfaiye grup amiri Ersin Gezer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Olay sonrası Bağcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Başakşehir İtfaiye Grubu amiri 43 yaşındaki Ersin Gezer, dün gece hayatını kaybetti. Gezer'in cenazesi otopsi raporu için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İşlemleri tamamlanan Ersin Gezer'in cenazesi ailesine teslim edildi. Ersin Gezer'in cenaze namazı Bayrampaşa'daki Cem Sultan Camii'nde kılınarak, Çatalca İnceğiz köy mezarlığına defnedildi. İtfaiye grubu amirinin cenaze namazını 8 yaşındaki oğlu Atakan da ön safta kıldı. Gezer'in babası İzzet Gezer, burada taziyeleri kabul etti. 2 çocuk babası olan Ersin Gezer'in 20 yıllık itfaiye personeli olduğu öğrenildi.  Gezer'in cenaze törenine, İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, İtfaiye Avrupa Bölgesi Müdürü Hasan Karakaş başta olmak üzere itfaiye camiasından arkadaşları ile akrabaları ve sevenleri katıldı.


TIR'IN YAKIT DEPOSU PATLAYINCA AĞIR YARALANMIŞTI
27 Nisan tarihinde Bağcılar'da bir inşaat alanındaki TIR'ın yanmasıyla meydana gelen olayda İddiaya göre, inşaat firması görevlileri sipariş ettikleri yanmaz straforu TIR üzerinde test etmiş, bunun üzerine yangın çıkmıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada TIR'ın yakıt deposu patlamış ve Başakşehir İtfaiye Grubu amiri 43 yaşındaki Ersin Gezer ağır aralanmıştı.
Bizler de Kent Yaşam Gazetesi olarak Şehidimizin ailesi olmak üzere tüm İtfaiye Teşkilatına baş sağlığı diler geride bıraktığı ailesine ve meslektaşlarına sabırlar dileriz.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi