Yeniden yapılandırma sürecini tamamlamak üzere olduklarını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Cem Lale, parti içi herhangi bir çekişme yaşamadıklarını belirterek, bir yandan da yerel seçimlere hazırlandıklarını ve hizmet yarışına girdiklerini dile getirdi.

Üsküdar Salacaklı olduğunu belirterek gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti yeni İlçe Başkanı Cem Lale, 30 yıllık turizmci olduğunu ve babasının uzun yıllar CHP’de siyaset yaptığını söyledi. Kendisinin de uzun yıllar CHP’de olduğunu, insanların artık yapılan eski politikalardan sıkıldığını, her kesime hitap edebilecek merkez bir partiye duyulan ihtiyacı gördüklerini ve temel ilkelerini benimsemiş bir parti neferi olarak İYİ Parti kurucu üyeleri arasında yer aldığını belirtti.

Kabataş Erkek Lisesi mezunu olan Cem Lale, Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdiğini, İşletme mastırını da İstanbul Üniversitesi’nde yaptığını söyledi. Bir müddet Amerika’da kaldığını, Malta da turizm eğitimi aldığını ve Türkiye'nin uluslararası zincirleri olan tanınmış otellerinde de genel müdür olarak çalıştığını belirtti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi