24 Haziran seçimleri sonrası yaşanan parti içi tartışmaların ardından olağanüstü kongreye gitme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeniden seçilmesiyle birlikte yeni bir sürece girdiklerini ve çalışmalarına daha bir hız katarak devam ettiklerini belirten Ural, “Parti kadrolarının yenilenmesi ve güven tazelemesi amacıyla genel başkanımız yetkisini kullanarak seçimli genel kongre kararı aldı. Unutulmamalı ki kongremiz ‘Daha yeni başlıyoruz’ sloganıyla düzenlendi ve İYİ Parti, adalete, eşitliğe ve huzura taraf olarak kuruldu. Öyle de devam edecek” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Olağanüstü kongre kararı alan Akşener’in evinin önünde başlatılan oturma eylemlerinde, kendisini zincire bağlayan ilçe başkanlarından biri olarak tanınan İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Bülent Ural, “İYİ Parti sadece bir siyasi parti değil, bir iyilik hareketidir.” İfadelerini kullandı.

‘Daha yeni başlıyoruz’ sloganıyla, kongrelerinin hemen ardından yerel seçimlere yönelik seçim kampanyalarına odaklandıklarını, hızlı ve heyecanlı yeni bir süreç için de çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Esenyurt İYİ Parti İlçe Başkanı Bülent Ural, "Hem ülkemiz hem de ilçemiz için hedeflerimiz var” dedi.

Ebru Güneysel / Yaşam Gazetesi

Editör: Haber Merkezi