Mahallelerde belediye ekiplerinin bitirilmiş ve devam eden çalışmalarını inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, beraberindeki Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinden de detaylı bilgi aldı.Kara, denetlemeleri sırasında çalışan işçilerle teker teker tokalaşarak kolay gelsin temennisinde bulundu.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
İncelemelerin yanı sıra vatandaşlarla da uzun süre sohbet Kara,belediyeden talep ve beklentilerini dinledi, bölgede devam eden çalışmalarlailgili görüş alış verişinde bulundu.Oklalı Mahallesi’nde çevre sakinleri ile çay içen Cem Kara, yol boyu gördüğü çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

MAKAMDA OTURMAYAN BAŞKAN
Kara, sohbetlerinde, “Ben hiçbir zaman makam odasından yöneticilik yapan bir belediye başkanı olmadım, olamam. Sizinle aynı mahallelerde doğup büyüdüm ve verdiğiniz yetkiyle belediye başkanı oldum. Mahallelerimizin daha da güzelleşmesi için hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuşarak kırsal ve merkez ayrımı yapmadan her mahalleye eşit mesafede hizmet götürdüklerini ve hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi