24 Haziran seçimleri nedeniyle kendilerine destek veren tüm Bahçelievler halkına teşekkür eden Hamdi Karakaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bahçelievler'in iyi ve değerli insanları, 2017 Kasımında aydınlık bir ülke için yola çıktık. Yakılan meşalenin mimarı genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in açtığı bu kutsal yolda bütün baskılara korkutmaları ve tehditlere rağmen Tek Yürek, İnanç ve imanla hızla büyüdük.

AKLIN VE MANTIĞIN YOLUNDA BULUŞTUK

Ülkemizdeki malum gidişata dur demek için, cesur bir kadının ayak izlerinden fedakârca mertçe korkusuzca yürüdük! Kardeşçe bir gelecek kuracağımıza inandık. 8 ay gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışmalar sonucunda ülkenin siyasi tarihinde bir ilk olduk. Bahçelievler halkı olarak İYİ Parti ve Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi çok sevdik ona inandık. Mesele Türkiye ve Türk milletinin geleceği olunca işimizi evimizi ailemizi bırakıp yollara düştük yürüdük koştuk çalıştık ama yorulmadık. Aklın ve mantığın yolunda buluştuk.

EN BÜYÜK GÜÇ HALKTIR

Aklımızdan olumsuz bir düşünce geçmedi. Ağzımızdan kötü bir söz çıkmadı. İYİ’ yi adalet bildik, gelecek bildik, umut bildik. Çünkü iyi bilgidir, zenginliktir, cesarettir, güneştir. Sizleri bu erdemleri taşıyan iyi vatanseverlere teşekkürü borç biliriz. Hızlı büyüyen gücümüze varlığınızla güç kattınız. Güçlü ve mutlu bir Türkiye'ye ulaşmak için her birimiz mihenk taşı olduk. Bugünden sonra da çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. 8 aylık süreçte elde ettiğimiz bu başarımızı yerelde ve genelde iktidara taşıyıp, 80 milyonu kucaklayan huzurlu bir geleceği hep beraber gerçekleştireceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki en büyük güç halktır. Güçlü Türkiye ve güçlü Bahçelievler yürüyüşünde yanımızda olduğunuz için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e inandığınız için tüm samimiyet ve fedakârca çabalarınız ve çalışmalarınız için; aynı inanç azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ederek iktidar hedefimizi ulaşacağımız için, en kalbi teşekkürlerimizi kabul etmenizi diliyoruz. İyi Parti Bahçelievler ilçe Teşkilatı olarak yaptığımız saha çalışmaları ve ziyaretleri sayesinde Bahçelievler halkımız ile kurduğumuz dostane ve samimi bağlar bizleri kocaman bir aile yapmıştır. Bizlere güvendiğiniz ve bizlere verdiğiniz destek için sizlere minnettarız.

Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi