Bakırköy'de bulunan oda merkezini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, İSTEOB Başkanı Faik Yılmaz ve yönetim kuruluyla kısa bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra konferans salonunda bekleyen üyelerle bir araya geldi. 

İSTEOB Başkanı Faik Yılmaz, seçim çalışmaları hareketliliğini sevdiklerini ifade ederek, programların olduğu yere göre esnafın hareketlilik kazandığını söyledi. Açılan büyük alış veriş merkezlerinin esnaf ve sanatkarları her gün biraz daha zor koşullara ittiğini belirten Yılmaz, referandumda ülkemiz için en uygun sonucun çıkması temennisinde bulundu.



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’ne, esnafın haklarını savunan, sorunlarını dile getiren önemli bir kurum olması nedeniyle çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Esnaf ve sanatkarlar demokrasimizin teminatıdır" dedi. 

Toplantının basına kapalı devam eden bölümünde ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve üyelerin karşılıklı soru cevapla sohbet ettikleri bilgisi verildi.
Selvi Sarıtaç 


 

Editör: Haber Merkezi