BİR KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde Suriyeli bir grup ile mahalleli gençler arasında kavga çıktı. “Bakkala ekmek almaya giden bir çocuğu Suriyeli gençler tarafınca dövüldüğü iddiaları üzerine başlayan kavgada” Serdar Poyraz isimli genç bıçaklalanarak yaralandı. Türk genci Serdar Poyraz kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

GERGİNLİK BİTMİYOR

Olayın ardından gerginlik ertesi günde devam etti ve Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasındna yine kavga çıktı. Kavga sırasında başına taş isabet eden bir mahalleli yaralandı. Mahalleli toplanarak Suriyelilerin yaşadığı evlere yürümek istedi.

Suriyelilere ait birçok işyerinin camları ve tabelaları yerle bir edilirken, Suriyelilere ait olduğu iddia edilen bir araçda ters çevrilerek hasar verildi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri toplanan kalabalığı sakinleştirmek için yoğun çaba gösterdi. Polis ekiplerinin mahallede zırhlı polis araçlarla devriye gezerken, çevik kuvvet ekiplerinin de olumsuz tepkilereönlem aldığı gözlendi

Editör: Haber Merkezi