Halkalı Davet Salonu’nda Halkalı Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda bir araya gelen Temel Karadeniz, görev süresi boyunca gerçekleştirdiği ve yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri tanıttı.  Küçükçekmecelerin büyük ilgiyle karşıladığı Temel Karadeniz’e birim müdürleri de eşlik etti.

“MART 17’DE AÇILIŞI YAPACAĞIZ”

Yüzlerce Küçükçekmeceliye seslenen Temel Karadeniz, Küçükçekmece’deki kapalı Pazar yerlerini, “Fevzi Çakmak Meydanımızın altı kapalı Pazar yeri ve otopark. Burada kültürlerimizi yaşatmak için çeşitli festivaller de yapıyoruz. Kestane, balık festivalimiz oldu.  Bu hafta sonu ise sarma festivali yapacağız. Tüm halkımızı bekliyorum. Burada mezarlığın arka tarafında Pazar kuruyorduk ve çok trafik oluyordu. Şimdi o pazarı Fatih Caddesi’ne taşıdık. Hem kapalı Pazar yeri hem sağlık ocağı hem de gençlik merkezi var. Alt kısmında da otoparkı var. Dördüncü pazarımızı da CKSM’nin arka tarafında kuruyoruz. Tevfikbey Pazar Yerimizi de Mart’ın 17’sinde açacağız inşallah. Küçükçekmece’ye 5 tane Kapalı Pazar Yeri kazandırmış olacağız” diyerek anlattı.

“GÖL MANZARASINDA ÇAY 1 TL”

“Zahide Nine Semt Konağı’nda 8 branşta kadınlarımıza ders veriliyor. Binanın alt kısmında kapalı spor salonu var. İstasyon Mahallesi Semt Konağı yapılıyor. Kemalpaşa Semt Konağı ve Sağlık Ocağı’nı ise bugün Cuma namazından sonra açacağız. Hepinizi bekliyoruz” diyen Temel Karadeniz, ayrıca bu dönemde 6 sosyal tesis yaptıklarını belirterek, Sosyal Tesisleri de vatandaşlara tanıttı. Sosyal tesislerde çok uygun fiyatlara göl manzarasında yemek yenebileceğini belirten Karadeniz, “Göl manzarasında çay içmek 1 tl, kahvaltı ise 15 tl. çok uygun fiyatlara gidip sosyal tesislerimizden faydalanabilirsiniz” diye konuştu.

Program sonunda ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmeceli vatandaşların sorularını yanıtladı. Büyük sevgiyle karşılanan Temel Karadeniz Küçükçekmecelilerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi