Ramazan Bingöl Kimdir?

1967 Şanlıurfa Birecik'te doğan Ramazan Bingöl; ilkokulu İstanbul'da okudu. Çeşitli Sebeplerden dolayı iş yaşamına erken girmek zorunda kalan Bingöl, eğitimine devam edemedi. Daha sonraki yıllarda Orta Okulu ve Liseyi dışarıdan başarıyla bitirdi. Evli ve dört çocuk babası olan Bingöl, halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde yükseköğretime devam ediyor.

Bir iş adamının sadece ticaretle uğraşmaması gerektiğine, zamanının ve tecrübesinin zekâtı olarak da ülkesine manevi katkı sağlaması gerektiğine inanan Ramazan Bingöl, 2005 yılında “Restoran İşletmeciliği - Restoranlar ve Lokantalar Nasıl Yönetilir?” kitabını (7 baskı) ve 2013 yılında “Restoran İşletmeciliğinde İşçi İşveren İlişkileri” (2 Baskı) kitabını kaleme almıştır. Son olarak 2016 yılında “Ramazan Bingöl Mutfağından Tarifler” kitabı ile işletmesinde sunduğu enfes lezzetlerin tarifleri hem günümüz hem de gelecek nesillerin istifade edebileceği bir esere dönüşmüştür.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar

Ramazan Bingöl şu anda RB Grup bünyesinde farklı birkaç marka, bu markaların şubeleri ve franchise işletmeleri ile birlikte özellikle gıda sektöründe önemli bir bilinirliğe ulaşmış, yüzlerce çalışanı bulunan bir grup haline gelmiştir.

Kent Yaşam Haber Merkezi


Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar

Editör: Haber Merkezi