Genel başkanı kadın olan bir partide olmaktan onur duyduğunu söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, çağdaş, demokratik, laik ve Atatürk ilkelerine en çok sahip çıkanların kadınlar olduğuna inandığını söyleyerek, “Bizim için çok değerlisiniz” dedi.

BAKIRKÖY’Ü BU KEZ BİR KADINA EMANET ETMEK İSTİYORUM

Bir kadın gülümsemeden, çevresindeki hiç kimsenin gülmeyeceğini söyleyen Ünal Erzen, belediye başkanı olarak 10 yıl hizmet verdiği Bakırköy’de, kadınlara, çocuklara ve gençlere pozitif ayrımcılık yaptığının altını çizerek, “Bakırköy’ü eski mutlu günlerine kavuşturmak için çıktığım 5 yıllık sürenin sonunda, mutlu Bakırköy’ü bu kez bir kadına emanet ederek gitmek istiyorum” sözleriyle, tüm kadınların gününü kutladı.

Kadınların ayağa kalkmasıyla pek çok şeyin değişeceğini söyleyen Meral Akşener, dünya emekçi kadınlar gününü kutlayarak, dünyayı değiştirecek olanların yine kadınlar olduğunu ifade etti.

BAKIRKÖY’DE ATEŞ ÜNAL ERZEN, İBB’DE EKREM İMAMOĞLU

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de konuşan Akşener, İstanbul’da adayları Ekrem İmamoğlu’nun önde olduğunu söyleyerek, “Bir ilkokul öğretmeni olarak sizden ricam, bu seçimin projelerin ve adayların hizmet anlayışı için yarıştığı yerel seçim olduğunu unutmayın. Artık bu kötü yönetimlerin kulağını çekin, birazda çevirin ki hafif morarsın. Bakırköy de Ateş Ünal Erzen, İBB de Ekrem İmamoğlu adayımızdır” 

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam 

Editör: Haber Merkezi