Kısa adı KAIDER olan Kars Ardahan Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği  Derneği’nin, dernek bahçesinde düzenlediği iftar programı, iş ve siyaset dünyasının tanınan simalarına ev sahipliği yaptı. Programda söz alan İYİ Parti Mlletvekili Adayı Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen, “İftar programları syaset alanı değildir” diyince, Ak Parti ve MHP’li vekiller iftar alanını terk etti. 

YOĞUN KATILIM

KAIDER Dernek Başkanı Çetin Çelebi ve yönetimi tarafından organize edilen iftar programına Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Ak Parti Milletvekili ve adayı Tülay Kaynarca, MHP Milletvekili ve adayı Arzu Erdem, İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarından Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen ve Sezer Özsoy katıldı.

İFTAR’DA SİYASET GERGİNLİĞİ

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, MHP İlçe Başkanı Yüksel Emir, HDP İlçe Başkanı Cevdet Yeşilkaya, CHP İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Münir Dinler, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Vural’ın yanı sıra çok sayıda STK Temsilcisi, esnaf ve vatandaşın da katıldığı iftar programında, Ak Partili ve MHP’li Milletvekillerinin konuşması gerginliğe neden oldu.  KAIDER Dernek Başkanı Çetin Çelebi, geleneksel hale getirdikleri iftar programına katılan tüm siyasilere, STK temsilcilerine, vatandaşlara ve hemşehrilerine teşekkür ederek, programa katılan tüm siyasi parti temsilcilerine söz verdi.


CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİLER

Sırası ile söz alan konuşmacılardan Ak Partili Milletvekili ve adayı Tülay Kaynarca, 24 Haziran seçiminin önemine değindi. Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin yeni bir yönetim sistemine kavuşacağını söyleyen Kaynarca, “Recep Tayyip Erdoğan başkanlığı ile Türkiye yeniden şahlanış dönemine girecek” dedi. Arnavutköy ve çevresine çok büyük yatırımların yapıldığını belirten Kaynarca, ilçenin 'Kanal İstanbul' projesine ve dünyanın en büyük havalimanı projesine ev sahipliği yapacağını söyledi.  MHP İstanbul Milletvekili ve yeni dönem adayı Arzu Erdem’de 15 Temmuz darbesine değinerek, darabeye karşı olduklarını ve parti olarak devletimizin yanında olduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi