My Bistiro kahvede  Iğdır’da görev yapan yerel ve ulusal gazetede çalışan gazetecilerle bir araya gelen İsa Yaşar Tezel ,:”Bugün burada toplanmamızın sebebi 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle sizlerle bir araya geldik. Hepinizin ayrı ayrı gazeteciler gününü canı gönülden kutluyorum.”dedi

                    MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel; şunları söyledi: “Öncelikle bizimle bir araya geldiğiniz için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim. Yeni bir seçim dönemine girmenin heyecanını her geçen gün daha fazla hissetmekteyiz.      

   Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdiri, Genel Merkezimizin kanaati, milletvekilimiz, il ve ilçe başkanlarımız, tüm teşkilatlarımız ve çok kıymetli halkımın büyük teveccühü ile 29 Mart Yerel Seçimleri için Iğdır Belediye Başkanı adaylığına layık görüldüm.

En büyük gayemiz şehrimizin her yerine ulaşarak, tüm vatandaşlarımıza sarılarak, ayrım yapmadan eşit hizmet verebilmektir.

   Maalesef 2019 yılına yeni girdiğimiz bu günlerde bile şehrimizin, günümüz modern belediyecilik anlayışından bir hayli uzakta olduğu aşikardır. Geçtiğimiz uzun yıllar boyunca Iğdır'ın gerçekleri göz ardı edilmiş, plansız büyüme ve çarpık kentleşme ile şehrimiz büyük bir köy haline getirilmiştir. Bir Iğdırlı olarak üzülerek söylüyorum ki Iğdır'ımızda hizmet yerine, sadece siyaset yapılmıştır. Elimizi vicdanımıza koyduğumuzda, ığdırımızı ığdırlıların yönetmediği herkesin bildiği bir gerçektir.

   Bizler ayrı gayrı olmadan herkes için hizmete talip olarak “birleştirici” ruhumuzla var olduk ve olmaya devam edeceğiz.

   Kıymetli basın mensupları, sizler Iğdır'ımızın sesi oldunuz, bu kritik dönemde de inanıyorum ki halkımızın duygu ve düşüncelerini en doğru haliyle bizlere yansıtacaksınız.

   Son seçimlerde Iğdır halkı birlik ve beraberlik içinde olarak milletvekilimizi Ankara’ya göndermiştir. Bu seçimde de belediye başkanlığı için aynı sağduyunun kazanacağına, böylelikle hem milletvekiliyle hemde belediye başkanıyla, devletimizin tüm imkanlarını kullanarak Iğdır’ımıza çok daha iyi hizmet edebileceğimize inanıyorum.

Ben bu toprakların insanı olmaktan her zaman gurur duydum. Bu güzel toprakları yeniden güzelleştirmek için şimdiden ekibimiz ile birlikte gece gündüz çalışmaya başladık.

   Bizim için başka “Iğdır” yok! Hedefimiz şehrimizi modern belediyecilik anlayışı ile hep birlikte yönetmektir. İnanıyorum ki bu seçim, tüm ığdırlıların zaferi ile sonuçlanacaktır.

Değerli basın mensupları hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

” dedi.

  Gerçekleşen basın toplantısı kahvaltısında gazeteci arkadaşlardan İsa Yaşar Tezel’e Milliyetçi Hareket Partisi cumhur ittifakının var olup olmayacağı konusuna değindi.

 Tezel ise; “Genel başkanımız Iğdır’ımızı istiyorum. Aday sensin kazanmanı istiyorum diyerek beni buraya gönderdi. Şuanda cumhur ittifakıyla ilgili bir şey yok” cevabını verdi.

Gazeteciler gününde gerçekleşen söyleşi soru cevap halinde devam etti. Toplantıya MHP İl Başkanı Ersoy İçer, merkez ilçe başkanı Özcan Zorman, Ülkü Ocakları başkanı Caner  Ağrıdağ partililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi