MHP İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantının içeriği ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, “MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz sonrası Türkiye siyasetinin yol haritası ve gündemi belirleyen tek kişi olup, Anayasanın değiştirilmesi istenilen maddelerinin belirlenmesinde ve gelinen süreçteki rolü ile, iktidar partisinin dahi üzerinde bir liderlik sergilemiştir” dedi.


Bilgiç toplantıya katılan partililere 16 Nisan’da yapılacak referandum süreci ile de bilgilendirmede bulunarak şunları söyledi:
“Referandum çalışması kapsamında teşkilat için hazırlıklar ve sandıklarda gerekli revizyonlar yapılarak, STK’lar ve ilçedeki kanaat önderlerinin desteği istenecek. Kararsız seçmen üzerinde Genel Başkan sayın Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı ve “önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” ilkesinden yola çıkarak, kararsız seçmen ikna edilmeye çalışılacak. Ülke genelinde ve Sarıyer’de “Bu Ülke İçin Yeminimiz Var, Vazgeçilmez”, “Liderimiz Devlet Kararız Evet” sloganı ile vatandaşlara ve partililere referandumu anlatıp, sandıktan “evet” çıkması için saha çalışması yapacağız.”


Tuncay Dağlı- Kent Yaşam.
 

Editör: Haber Merkezi