KASDER Genel Başkanı Remzi Şen'in öncülüğünde TÜM Kastamonulular Derneği’nin organize ettiği Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Özkan'a destek toplantısına katılımcılar salona sığmazken, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay da toplantıya katılanlar arasındaydı.

Geceye Bahçelievlerde’ki KASDER'e bağlı Taşköprü Çevre Köyleri Derneği, Hanönü Çaybaşı Köyü Derneği, Hanönü, Hocavakıf Köyü Derneği, Yeşil Küre Derneği, Bozkurt Derneği, Cide Soğuksu Derneği, Kas-Der Bahçelievler Şubesi, Tosya Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, hemşerileri Mehmet Ali Özkan’a tam destek vereceklerini belirten, Kastamonu Derneklerinin bağlı olduğu KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, Özkan’ın seçimleri kazanması için de gerekli tüm desteği vereceklerini açıkladı. 

Karşısında gördüğü hemşeri kalabalığından ve verdikleri destekten dolayı duygularını saklamayan Kastamonu doğumlu Mehmet Ali Özkan, hemşerilerinin coşkulu desteğinden dolayı da teşekkür etti.

PROJELERİNDEN DE BAHSETTİ

Bahçelievlerli hemşerilerinin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüm önerileri noktasında her fikre açık olduğunu söyleyen Ecz. Mehmet Ali Özkan, ilçelerinin deprem kuşağında olduğunu ve çarpık kentleşmeden dolayı, güvenlik sorunu olduğuna da dikkat çekti.

Ada Bazlı Kentsel Dönüşüm ile hem depreme dayanıklı hem de kentin dokusuna uygun dönüşüm yapılacağını söyleyen Özkan, riskli binaları yıkarak yeniden depreme dayanıklı apartman yapmanın, can güvenliği sorununu çözebileceğini ama çarpık kentleşme ve betonlaşma sorununu arttıracağını belirtti. 

Ada bazlı kentsel dönüşüm ile yeşil alan, okul, spor salonu, kültür merkezi, yürüyüş yolları gibi pek çok donatı alanlarının eksikliğinin giderileceğini, otopark sorununa da çözüm getirebileceklerini söyledi. Tüm parkların meyve ağaçlarıyla donatılacağını, güveli ve hijyenik bir ortamda hizmet verecek sabit pazar yerlerinin de yapılacağını sözlerine ekleyen Özkan, ilçenin her köşesine eşit hizmet götüreceklerini belirtti.

“Bahçelievler'e derman olamaya geliyoruz” diyerek konuşmasını sürdüren Millet İttifakı Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan, “Güvenilir, huzurlu, insanlarımızın mutlu olacağı bir ilçe vaat ediyoruz” diyerek, göreve gelir gelmez çalışmalarına başlayacağı iki büyü projesinin müjdesini verdi.

İlçe halkının gezmeye, sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerini yapmak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacağını ifade eden Özkan, ilçe sınırları içerisinde olan Ayamama ve Tavukçu Deresi'nde ıslah çalışmaları yaparak,  etrafını ıhlamur ağaçlarıyla donatacağını ve Yaşam Vadisi’ne dönüştüreceklerini söyledi.

Eğitimin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Özkan, göreve gelir gelmez ilçe sınırları içerisinde Spor Lisesi ve Güzel Sanatkarlar Lisesi açacaklarını söyleyerek, işverenlerle ve iş arayanları buluşturan bir ‘Kariyer Merkezi’ kurulacaklarının da müjdesini verdi.

Editör: Haber Merkezi