Yine Iğdır, yine doktora saldırı
 Yakın geçmişte birçok doktorun saldırıya uğradığı ve bu anlamda “sabıkalı” olan Iğdır’da yine bir doktor hastası tarafınca bıçaklandı. Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Dr. Serkan Yarımoğlu, hastası İbrahim Kum tarafından kalbinden ve karın boşluğundan bıçaklandı. Nedeninin henüz belli olmadığı saldırıda doktor ağır yaralanan Dr. Yarımoğlu, görev yaptığı hastanede ameliyata alındı.


ÖNCE MUAYENE OLDU, SONRA BIÇAKLADI
Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan Uzmanı Dr. Serkan Yarımoğlu’nu bıçakla ağır yaralayan İbrahim Kum, rahatsızlığı için gittiği hastanede kendisini muayene etmek isteyen Üroloji Uzmanı 31 yaşındaki Dr. Serkan Yarımoğlu ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında İbrahim Kum, yanında getirdiği bıçakla Dr. Serkan Yarımoğlu'nu kalbinden ve karın boşluğundan bıçakladı.
Gelen sesler üzerine odaya giren hastane polisi, İbrahim Kum'u gözaltına aldı. Ağır yaralanan Dr. Yarımoğlu, hemen ameliyata alındı. Olayın ardından Iğdır Valisi Enver Ünlü ile İl Emniyet Müdürü Melih Ekici hastaneye gelerek yetkililerden bilgi altı.


Kent Yaşam Gazetesi- IĞDIR

Editör: Haber Merkezi