ESENYURT- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3.Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından Eseyurt Kıraç’ta düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programına katılan vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Öngel, ramazan ayının ülkemize ve bölgemize barış ve huzur getirmesini dileyerek programa katılan herkese teşekkürlerini iletti.

MHP’YE DESTEK İSTEDİ

Kıraç Büyük Ayazma Mahallesi’nde gerçekleşen iftar yemeğine vatandaşların katılımı oldukça yoğun olurken programa 26.Dönem MHP Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili adayı İsmail Faruk Aksu, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval ve MHP Esenyurt İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Programda konuşan MHP Milletvekili İsmail Faruk Aksu konuşmasında 24 Haziran’ın önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyerek MHP’nin Türkiye’nin teminatı olduğunu söyledi. Aksu iftara katılan vatandaşlardan Türkiye’nin geleceği için MHP’ye oy vermelerini istedi.

‘ÖNEMLİ BİR EŞİKTEN GEÇİYORUZ’

Aksu’nun ardından konuşan MHP 3.Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel ise 24 Haziran’ın önemli bir eşik olduğunu dile getirerek, “Ülkemiz önemli bir dönemden geçmekle beraber gerek içerde gerekse de dışarda bulunan düşmanlarımızın hedefi durumundadır. 24 Haziran bu açıdan zannedildiğinden çok daha önemli bir yere sahiptir. 24 Haziran ülkemizde istikrarın devamı, refah ve güven ortamının sürekliliği için çok önemli bir tarihtir. Bu anlamda Cumhur İttifakı bu ülkenin geleceğini teminat altına almak için kurulmuş bir ittifaktır. Halkımız bu minvalde sandığa gitmeli ve oyunu bu durumu düşünerek kullanmaldır” ifadelerini kullandı.

‘HALKIMIZA GÜVENİYORUZ’

Program sonunda yerel bir medya kuruluşuna röportaj veren Gökhan Türkeş Öngel, “MHP her zaman dediğimiz gibi bu ülkenin teminatıdır. Bu teminatı da halkımızdan aldığı destekle sağlamaktadır. Cumhur İttifakı ise yine ülkenin geleceğini yeniden güvence altına almak için MHP’nin ve onun Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde kurulmuş olan bir ittifaktır. İnanıyorum ki halkımız 24 Haziran’da huzura, istikarara, güvene oyunu verecektir” dedi.

Bilal ÇIĞRIM-Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi