Ordunun illeri ve ilçeleri ve köylerinden temsilcilerin oluşturduğu İstanbul Demokratik Ordulular Platformu (İDOP) Mesudiyeliler Derneği’nde CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’i ağırladı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İDOP üyeleri, Mesudiyeliler Derneği Başkanı Salih Erol, CHP Şişli Meclis Üyesi Adayı Seval Özsatıcı ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda ilk sözü Mesudiyeliler Derneği Başkanı Salih Erol aldı.

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’a önermiş oldukları üç arkadaşlarından biri olan Mesudiye Güzelce Derneği Başkanı Av. Seval ÖzsatıcıTaşlıçukur’un bulunmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Erol, Keskin’e temsiliyete verdiği önemden dolayı teşekkür etti.  Toplantıda söz alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise ‘Şişliyi hak ettiği şekilde yöneteceğine inandığım Muammer Keskin abimizi sizlere emanet etmeye geldim. Dürüst ve ilkeli duruşuyla toplumda yer etmiş olan Keskin abimizin Şişli’de ‘Temiz siyaset anlayışını hakim kılacağına yürekten inanıyorum’ dedi.

‘Her zaman sizin içinizde olacağım’

Daha sonra söz alan CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin ise şunları söyledi; Biz aday adayıyken bastırdığımız broşürde ‘Söz karar Şişli’nin yazdırdık. Toplumcu belediyecilik sadece lafla olan bir şey değildir. Siz olmazsanız toplumcu belediyecilik olmaz. Bugün burayı mesken edinmişsek en iyi şekilde yönetilmesi için elimizden geleni yapacağız. 25 mahallede 9 kreşimiz var.

Bunların çoğu Sayın Hayri İnönü zamanında yapıldı. 25 mahallenin her birinde en az bir tane kreşimiz olacak. Kadını evden çıkarıp üretime katacağız. Söz veriyorum. Dönemim bittiğinde Şişli Belediyesi’nin bir kuruş borcu olmayacak. Seçildikten sonra beni belediyede bulamayacaksınız. Her zaman sizlerin arasında olacağım’ dedi. 

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi