Yapımcı Yönetmen Salim Kadıcık Sefaköy Kirazlı sokakta KDC Müzik stüdyosunu halka açtı. Açılışta kurdeleyi Sanatçı Şafak Sönmez ve Trakya Balkanlar Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Özgür kesti. Gerçekleşen açılışta konuşma yapan Kadıcık , KDC Müzik Yapım Stüdyosu yeni yetişen gençlere bir umut kapısı olacak ve daha kaliteli bir müzik yapmak için Türkmenistan’dan başarılı aranjör Behrem şah’ı ülkemize getirdik’’ dedi. Gelen sanatçıların hem klip yapımcılığını hemde yönetmenliğini yapan Salim Kadıcık, KDC Müzik’de Albüm yapan her sanatçıya bir ücretsiz klip müjdesi veren  Kadıcık, ‘’Amacımız yeni globalleşen dünyaya yeni sesler ve yeni yüzler kazandırmak  açılış gecemizde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunarım.’’dedi.

Salim Kadıcık’ın konuşmasından hemen sonra Şafak Sönmez katılımcılara türkileriyle muhteşem bir gece yarattı. Salim kadıcık’ı yalnız bırakmayan Aranjör Behrem Şah, Sanatçı Şafak Sönmez, Ferdi Kadıcık ve Erol Doğan açılışa renk kattı.

KATILIMCILAR

 GALA TV Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Canbey, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, Kent Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Celal Karaali, Magazin 23 İmtiyaz sahibi Fatih Yersiz ve Ağrı’nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Erdoğan başta olmak üzere birçok basın mensubu katıldı. Açılışa Trakya Balkanlar Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Ömer Özgür, Başkan Yardımcısı Ayşe Can Akça, Dernek Genel Sekreteri Ergül Yusuf, Pazarcılar Dernek Başkanı Cahit Yetişir AKÜA Kuaför Selamet Arabacı  ve iş adamı Hamdi Poyraz’da katıldı

KENT YAŞAM / GAMZE ÜNLÜ

Editör: Haber Merkezi