Ekibi ile birlikte ilçede bulunan STK (Sivil Toplum Kuruluşları)’ların tamamını tek tek ziyaret eden Sarıgül, yöre derneklerinin yanı sıra önceden belirlenen ev ziyaretleriyle de halkla birebir iletişim sağlama fırsatı buluyor. Şişli halkından oldukça güzel tepkiler alan Sarıgül, seçimde başarılı olacağına gönülden inandığını dile getiriyor.  

SARIGÜL’DEN MUHTEŞEM 8 MART KUTLAMASI

Mustafa Sarıgül’ün ev sahipliğinde Şişli’de bir otelde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ebru Yaşar konserinde, Şişlili kadınlar salonu hınca hınç doldurdu. Konsere katılanlar arasında DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan’da vardı. Konser öncesi konuşma yapmak için sahneye çıkan Sarıgül salondakilerin yoğun sevgisi ve alkışlarıyla karşılaştı. Kendisine gösterilen yoğun ilginin hat safhada olduğu geceye, “ Kadınlar eştir, anadır, kardeştir. Kadınların elinin değdiği her iş güzel olur. Yeni Şişli'ye de kadınlarımızın eli değecek. Demokrasi istiyorsak, özgürlük istiyorsak, insan hakları istiyorsak kadınlara hak ettikleri değeri vermemiz gerekiyor.” Sözleriyle başlayan Sarıgül, 31 Mart Yerel Seçimlerinde bütün kadınlardan destek istedi.

"SİZ O REKORU BANA KIRDIRIN GERİSİNİ BANA BIRAKIN"

Konuşmasının bir bölümünde annesini de anan Sarıgül, “31 Mart seçimleri için Şişlili kadınlardan destek isteyerek, "Ulusal Kurtuluş Savaşı'nı kazanan kadınlarımız. Kadınlarımız olmasaydı bu savaşı kazanmamız mümkün olmazdı. Ben bugün burada konuşuyorsam, Kurtuluş savaşında ki kadınlarımız ve annemin sayesindedir. Benim anneciğim keşke hayatta olsaydı da benim şu güzel günlerimi görseydi. 13 günün sonunda Allah'ım kısmet ederse bu zafer Şişli'de benim zaferim değil kadınlarımızın zaferi olacak.” Dedi ve sözlerine şu ifadelerle devam etti. “31 Mart akşamı Allah izin verirse, yurttaşlarım takdir ederse, kadınlarımız biraz daha omuz verirse, siz o rekoru bana kırdırın gerisini bana bırakın.”

KADINLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Mustafa Sarıgül konuşma aralarında da Şişli için hazırladığı projelerden 10 tanesinin video gösterimini yaptı. Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı  Ebru Yaşar salonu tıklım tıklım dolduran kadınlara keyifli anlar yaşattı.

Gamze ÜNLÜ / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi