Şükrü Genç; “Allah kötü günlerde kullandırtmasın”

Sarıyer Belediyesi tarafından yaptırılan 1.700 metrelik imar yolu bu gün düzenlenen törenle açıldı.

Yolun sonundan başına kadar törene gelenlerle birlikte yürüten Belediye Başkanı Şükrü Genç, açılış kurdelesini keserken, “Allah hiç kimseye bu yolu kötü günlerinde, hastalıkta, ölümde kullanmayı nasip etmesin. Hep iyi günlerde kullanılsın” dileğinde bulundu. Ayrıca yolun adıyla ilgili olarak açılışa katılanlara, “Bu yolun adı Barışyolu olsun mu? diye soran Başkan Genç’in sorusuna alkışlarla olumlu cevap verildi. Yolun adının Çırçır Barış Yolu olması için İbb’ye teklif götürüleceği ve kabul görürüse bu şekilde adlandırılacağı belirtildi.

Sarıyer Tüneli’nin Çırçır mevkii girişinden başlayıp, Madem Mahallesi’nin tepelik yerleşim alanlarından geçerek Zekeriyaköy yönüne doğru ulaşım sağlayan karayolu ilçede yaşanan yol sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

Çırçır Barışyolu’nın açılış törenine CHP’li Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanısıra CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, 2. Bölge Milletvekşili Adayı Dr. Cengiz Alp, Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Meclisi üyelerisi, Belediye Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Sevgi Atalay ve İsmail Erdem, muhtarlar, dernek başkanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Mahalle sakinlerinden Hürriyet Uzun ile Mahalle Muhtarı Mehmet Gümüş, yapılan yol ve verilen hizmetlerden dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibine teşekkür etti. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam-Sarıyer)

Editör: Haber Merkezi