Ligin 6.Haftası Sefaköy Kartal sahasında lider Kilyosspor ile takipçisi Sefaköy Kartalspor takımları haftanın önemli maçında karşı karşıya geldiler.  Misafir takım Kilyosspor'da Ufuk Kaya 20.dakikada sakatlanarak Ambulansla hastaneye kaldırıldığı önemli maçta ev sahibi sefaköy Kartaspor'un iki şutu direkten döndüğü karşılaşmayı Gökmen Dağ'ın yönettiği önemli maça ev sahibi sefaköy Kartalspor'un golünü 41. dakika da Metin ve İnan'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kaptı.

İkinci yarıyada hızlı ve istekli başlayan Sefaköy Kartalspor 51 Bilal, 61 Gürkan ve 78.dakikada İnan kendisinin ikinci takımının beşinci gollünü atarken misafir takımın tek gollü ise 67.dakikada Eren'den geldi. Karşılşamyı 5-1'lik farklı skorla kazanan Sefaköy Kartalspor oyuncuları sahadan mutlu ayrılan takım olurken namağlup olarak liderlik koltuğuna oturan takım oldu.

Ligin 5.Haftası kendi saha ve seyircisi önünde lider Kilyosspor'u 5-1 farklı skorla yenen Sefaköy Kartalspor 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puan toplayarak yenilgisiz liderlik koltuğuna oturan takım olurken kalesinde en az gol yiyen takım özeliğini de taşımış oldu.

Editör: Haber Merkezi