Kaymakam Bilgin, davete katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler, bizim başımızın tacısınız. Ve hepinizin başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

Korupark Restaurant’ın açık alanında gerçekleştirilen iftar programına Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman, Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve ilçe yöneticileri, Kaymakamlığa bağlı daire müdürleri, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, mahalle muhtarları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.



İftardan önce davetlilere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, şehit ve gazilerin vatan ve milletin huzuru için canlarını ortaya koyduklarını belirterek şunları söyledi:


“SİZLERİN HAKKINI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÖDEYEMEYİZ”

“Bu gün burada aziz şehitlerimizin değerli yakınları ve gazilerimizle birlikteyiz. Hepsine devlet ve millet olarak şükran duyuyoruz. Sizler en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğlunuzu, kardeşinizi bu vatan için şehit verdiniz. Bunun dünyada herhangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Bundan daha kıymetli, bundan büyük bir fedakarlık yoktur. Şehit ve gazilerimizin bu kahramanlık ve fedaklarlıkları, bizim varlık sebebimiz olmuştur. Sizlerin hakkını hiç bir şekilde ödeyemeyiz. Sizlere olan minnet borcumuzu anlatmada ne söylersek az, ne kadar kelime kullansak yetersizdir. Sizler, bizim başımızın tacısınız. Ve hepinizin başımızın üstünde yeri vardır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır.  Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nızı  da şimdiden kutluyorum.”

Tuncay DAĞLI- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi