Kağıthane Belediyesi’nin mahallelilerin yaşam standartlarını yükseltecek ve birçok hizmeti tek bir noktada toplayarak vatandaşa kolaylık sağlayacak olan mahalle konaklarının yapımına devam ediyor. Bu bağlamda Seyrantepe Mahalle Konağı inşaatında da sona yaklaşıldı.

Toplam 6 bin metrekarelik alana inşa edilen binada, 200 kişilik sinema-tiyatro salonu, muhtarlık, 112 acil birimi, İSMEK, spor salonu, idari birimler ve otopark yer alacak. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez; kültürel, sosyal ve sportif birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak.



Seyrantepe Mahalle Konağı ayrıca Kağıthanelilerin dinlenmek için kullanabileceği 750 metrekarelik bir seyir terası ve yeşil alana da sahip olacak. 70 araçlık otoparkıyla kompleks mahallenin trafik akışına da büyük kolaylık sağlayacak.

Tüm mesailerini Kağıthaneli vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak için harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kağıthane’nin her bir noktasında tesislerimiz hızla yükseliyor. Bu tesisler sadece bizim kuşaklarımız için değil, gelecek kuşaklar için de çok faydalı olacak. Vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmanın ötesinde yeni otopark ve yeşil alanlarıyla hem trafiğin rahatlamasına hem de sosyal yaşamın hareketlenmesine yardımcı olacak “ dedi.

Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi