Siirt Dernekler Federasyonu tarafından sivil toplum kuruluşlarına katkılarından dolayı CHP Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gencel’e plaket verildi. Siirt Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Canpolat, Genel Sekreter Metin Gültekin ve federasyonun yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretleri kapsamında destek ve katkılarını sunan CHP Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gencel’i makamında ziyaret ederek plaketlerini takdim ettiler.

 Federasyon yöneticilerini makamında ağırlayan Gencel, Cumhuriyet Halk Partisi olarak sivil toplum kuruluşlarının yöre derneklerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve her türlü desteği ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, ‘Siirt Dernekler Federasyonu’nun özellikle eğitim konusunda yaptıkları çalışmaları biliyor ve takdir ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın yürüttüğü çalışmaların toplumumuza önemli katkılar sunduğuna inanıyoruz. Eğitim başta federasyon bünyesinde yürüttükleri çalışmalar konusunda elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğiz’ dedi.

Siirt Dernekler Federasyonu olarak tüm siyasi partilere aynı mesafede durarak İstanbul’da yaşayan Siirtli hemşerilerini bir çatı altında toplamak, hemşerilerinin başta eğitim olmak üzere her türlü sorunlarına çözüm üretmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Federasyon Başkanı Metin Canpolat’ta CHP İlçe Başkanı Gökhan Gencel’e katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM


 

Editör: Haber Merkezi