16 Nisan'da gerçekleşecek Anayasa referandumu çalışmaları kapsamında sahaya inen CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, meydan, pazar, metro ve marmaray gibi, halk kitlelerinin yoğun kullandıkları yerlerde çalışmalara başladıklarını belirtti.
Saha çalışmalarında umutlarının bir kat daha arttığını ifade eden CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Hayırlı bir Türkiye için yola çıktık" diyerek açıklamalarda bulundu.

15 yıldır  hem yalanla, hem de talanla mücadele ettiklerini söyleyen Doğan, "Şimdi de Başkanlık Rejimi ile mücadeleye başladık. Parti kimliğimizle değil, öncelikle vatandaş kimliğimizle HAYIR diyoruz" ifadelerini kullanarak, sokak sokak değiştirilmek istenen anayasa maddelerini halka anlatmaya devam edeceklerini söyledi.



Referandum gündemiyle toplumun her kesiminin siyasallaştığını ve kutuplaştığını belirten CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, "Kendi koydukları YSK yasaklarına uymuyorlar. Kamu araçlarıyla halka EVET vermeleri yönünde baskı kuruyorlar. Şimdi de çıkmış esnafa, kamu emekçilerine ekonomide iyileştirme sözü veriyorlar. Bu halk 15 yıldır iyileşme masallarını çok dinledi. Şimdi karar halkındır ve başkanlık masalına artık inanmayacaktır" diyerek, HAYIR çalışmalara destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi