EYÜPSULTAN- Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün Eyüpsultan Belediyesi 'Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği 'Engelsizsiniz' programı kapsamında, Simurg Gençlik Merkezi öğrencileri farkındalık oluşturmak için Eyüpsultan Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (ESER) ve Şeker Hayat öğrencileriyle moral motivasyon gününde bir araya geldiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın'ın katılımıyla gerçekleşen programda ilk olarak kahvaltı yapan öğrenciler akabinde fasıl eşliğinde doyasıya eğlendi. Düzenlenen bu programların sürekli devam etmesi gerektiğini belirten Başkan Remzi Aydın “Çocuklarımızı ve gençlerimizi insanlarımızı birbiriyle kaynaştırmamız lazım birbirimizi tanıdığımız zaman daha çok severiz. Dolayısıyla daha çok bir arada olacağız sevgimizi, bilgimizi paylaşacağız. Güzel çalışmalar yapıyoruz Eyüpsultan Belediyesi olarak inşallah hep beraber bu çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu buluşmada emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KOLONYA HEDİYE ETTİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın programa katılan tüm öğrencilere Simurg deney atölyelerinde öğrenciler tarafından hazırlanan el yapımı kolonyaları hediye etti. Program sonunda tüm öğrenciler Başkan Remzi Aydın'la birlikte hafif tempolu yürüyüş gerçekleştirdi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi