Geçtiğimiz günlerde Bakırköy'de yapılacağı söylenen hizmet alanlarının temel atma törenine Ak Parti Meclis Üyeleri olarak davet edilmemelerini eleştiren Toroman, “Bize bir telefon açamazmıydınız. Siyaset bir yana da, bu bizim dostluğumuz ve arkadaşlığımız için gerekli değilmi?” dedi. En başından beri Bakırköye yapılan her iyi şeyin yanında olduklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren Toroman, “Projeler ilçe halkının tamamına yapılıyor. Bizde bu ilçenin seçilmiş iradeleriyiz. İlçemize yapılacak her iyi şeyin yanında olduğumuzu defalarca size söyledik” diyerek, Öğretmen Evi diye lanse edilen, Eğitimciler Lokali açılışını eleştirdi. Yanlış yapılan şeyleri söylemeye devam edeceklerini belirtti.
Temel atma töreninin ‘Sansasyon’ olarak değerlendirildiğini ifade eden Toroman, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ismi bile, Hadise’nin ismi yanında ikinci planda kaldı” diyerek önce töreni, sonrasında da yapılacağı söylenen hizmet binalarını değerlendirdi.



CEM EVİ GEÇTİĞİMİZ AY MECLİSTEN GEÇTİ!
Temeli atılan yerlerden birisi olan Cem Evi projesini değerlendiren Toroman, “Bizlerde Cem Evi’ne onay verdik ama daha geçtiğimiz ay  meclisten geçen projenin, planı, bütçesi, imarı ne oldu da böyle hızla yapıldı anlamıyoruz” dedi.

NİKAH SALONU ARAZİSİ, İL SPOR MÜDÜRÜLÜĞÜNÜN!!!!
Nikah Salonu’nun yapılacağı Abdullah Cömert Spor Salonu arkasında bulunan arazinin kime ait olduğunu soran Toroman, “O arsa şu anda İl Spor Müdürlüğü’nün. Henüz trampası yapılmadı. İl Spor Müdürlüğüne ait ve henüz tapusu bize geçmemiş bir yere, siz nasıl temel atarsınız. Bunlar güzel şeyler değil” diyerek tepki gösterdi.

SAĞDAN SOLDAN BULACAĞIZ DEMEKLE, BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILMAZ!
Planı ve bütçesi olmayan, afaki düşüncelerle proje yapılmayacağını söyleyen Ak Partili Servet Toroman, “Sağdan soldan bulucaz demekle olmaz bu iş” diyerek, 2017 Stratejik Planlarında projelere yer verildiğini ama bütçesi ile ilgili en ufak bir bilginin olmadığını belirterek, “Planını kim verdi, bütçesi hazırmı sorularını duyacağınıza,  ruhsatları önceden hazırlansaydı da bunları duymasaydınız olmazmıydı?” diyerek CHP’li belediye meclis üyelerine sordu.
Toroman’a seslenen CHP’li Meclis Üyesi Ali Türkoğlu, “Rabbim Yardımcı olur” diyerek cevap verdi.
Temel atma törenine çağırılmayışlarından çıkardığı sonuçla “Demek ki açılışlarını biz yapacağız. Biz sizi açılışlarına çağırıp çok ta güzel ağırlayacağız” diyerek konuşmasını bitirdi.
Mecliste söz alan Ak Partili Fatma Elmasgül Torun’da, sözlü önege olarak “Temeli atıldığı iddia edilen binaların ihaleleri yapıldımı, yapıldıysa ne zaman yapıldığını tarafımıza sözlü ve yazılı olarak bilgilendirmenizi istiyoruz” dedi.

Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam
 
 
 

Editör: Haber Merkezi