Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ilçedeki 82 devlet okuluna 125 Bin TL değerinde spor malzemesi hediye etti.

İlçedeki tüm ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsayan masa tenisi-badminton raketleri ve malzemeleri, futbol, voleybol, basketbol toplarından oluşan spor malzemeleri, Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından okul yöneticilerine teslim edildi…

Herşey, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için..

Spor malzemesi hediye edilen okullara gidişinde öğrencilerin sevgisiyle karşılanan Başkan Develioğlu; “Göreve geldiğimizden bu yana gerek amatör spor kulüplerimize, gerekse okullarımıza spor malzemesi hediye ediyoruz. Dün olduğu gibi bu günde sporun ve sporcunun yanındayız. 60 Bine yaklaşan lisanslı sporcu sayısıyla, İstanbul’da ve Türkiye’mizde en çok lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran ilçelerden biriyiz. Ayrıca, ilçemizin değişik noktalarında halkımıza hizmet veren 6 tane çok kapsamlı spor kompleksimiz ve sadece ilkokul çocuklarımıza hizmet veren, içerisinde yüzme havuzları da bulunan 4 tane spor merkezimiz var. Spora yaptığımız alt yapı yatırımlarıyla Bahçelievler olarak hep bir adım öndeyiz. Biz tüm bunları, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yapıyoruz.” dedi.

Hediye edilen spor malzemelerini teslim alan okul yöneticileri, okul aile birliği temsilcileri ve öğrenciler de başkan Develioğlu’na teşekkür ettiler.

Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

           

Editör: Haber Merkezi