Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, sosyal inceleme sonucu belirlediği 150 ailenin çocuklarını sünnet ettirdi. Sünnet ettirdiği çocukların ailelerini de Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltıda ağırladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ev sahipliğinde bir araya gelen aileler, dayanışmanın güzel bir örneği oldular.Bu yıl 3.sünün düzenlediğini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı İmamoğlu, manzaranın keyifli ve mutlu olduğunu söyledi, bu ortamı sağlayan hekiminden emek veren tüm çalışanlara teşekkür etti.

Yakuplu’ya iki yeni okul

Çocukların geleceği için önemli vurgular yapan İmamoğlu, Yakuplu’da Cevat Güleç Ortaokulu inşaatını tamamladıklarını, aynı binada eğitim verilen 125. Yıl İmam Hatip Ortaokulu ile Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nu da ayıracaklarını belirtti. İmamoğlu, “Pırıl pırıl 2 okulumuz Yakuplu’ya hizmet edecek.” dedi.Dünyada her ülkede sözü olan bir Millet olabilmenin gereğini çocukların eğitimine bağlayan Başkan İmamoğlu, “Çağdaş eğitim seviyesinin üstünde kalmak, teknoloji ve bilim çağına uygun yetişen çocukların üretimde olması çok değerli. Akla, bilime hizmet eden insanlar olsun isteriz.” ifadelerinde bulundu.

 

Baba sorumluluğu

Belediyenin çocukların kendilerini geliştirmeleri; sanata, kültüre ve spora dair yeteneklerini sergilemeleri amacıyla düzenlenen kurslar olduğuna dikkat çeken İmamoğlu,“Çocuklarınızı mutlaka bu kurslara yazdırın. Sadece yaz döneminde 4 bin 500’ün üstünde çocuğumuz yaz spor okullarından faydalandı. Bir baba sorumluluğu içinde kendi çocuğum için ne istiyorsam tüm çocuklar için de aynısını istiyorum.Onlara güzel bir gelecek diliyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi