Merhum iş adamı Hayrettin Atmaca’nın temellerini attığı, bugün ülkemizde elektronik üreticileri arasında ilk üç içerinde bulunan Sunny Elektronik, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuarında son teknoloji ürünleri ile sahne aldı. Yerli ve milli imkanlarla üretim yapan ve dünyanın dört bir yanında onlarca ülkede yüzbinlerce müşteriye ulaşan elektronik devi Sunny’nin patronu ve markanın büyük başarısının ardındanki isimlerden Mehmet Atmaca fuarda sergilenen ürünler ve markanın çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

‘MİLLİ VİZYON’

 Mehmet Atmaca “Bugün geldiğimiz noktada Sunny olarak dünya devleriyle rekabet ettiğimiz gerçeği gün gibi ortadadır. Sunny ailesi olarak bu yola çıktığımızda tek bir hedefimiz vardı küresel bir marka olarak ülkemize ve ülke ekonomimize katkı sağlamak. Küçük bir atolyede başladığımız ticari serüvenimizde bugün bir çok dünya devinin henüz bile başaramadığı üretim standartlarını yakalayarak kendi ürünlerimizi kendi imkanlarımızla üretme noktasına geldik. Biz üretimden, lojistiğe, pazarlamadan, satış sonrası hizmetlere kadar hemen hemen her noktada tamamen yerli ve milli bir vizyon benimseyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

‘ARGE ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUZ’

Atmaca konuşmasının devamında, “Tasarım öncesinden ürünün üretimine kadar geçen süreçte yerli mühendislerimiz ve bunların başardığı yerli teknolojiyi kullanarak müşterilerimize ürünler sunuyoruz. AR-GE çalışmalarına büyük önem veriyoruz çünkü üretileni taklit etmek veya parça bazında yabancı ülke ve markalardan bunları temin etmek yerine  ARGE çalışmalarımız ile kimseye ihtiyaç duymadan kendi imkanlarımızla her teknolojiyi bünyemizde gerçeğe dönüştürüyoruz. Bugün fuarda gördüğünüz gibi ev elektroniğinden, ses ve görüntü sistemlerine, kişisel elektroniğe kadar çeşitli ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Hepsi ileri teknoloji ve tamamen özgün. Özellikle görüntü ve ses elektroniğinde önemli başarılara imza attık. Şimdi 8K TV’leri piyasaya sürerek gerçeğe en yakın görüntü deneyimini müşterilerimize sunmak için heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Raşit YILDIRIM

Editör: Haber Merkezi