Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda gerçekleşen Esenyurt İl Dernekler Birliği  Çetin Gökdemir Futbol Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Finalde şampiyonluk mücadelesi veren Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği ile Kars Derneği takımları, karşılaşmanın normal süresini berabere tamamlayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda 7-6 üstünlük sağlayan Kars Derneği takımı şampiyonluğunu ilan etti.


Zafer Aras’a tebrik yağdı
Şampiyon takımı oluşturan ve turnuva süresince oyuncularla iç içe olan Esenyurt Kars Derneği Genel Sekreteri Zafer Aras, şampiyonadaki başarısından dolayı tebrik yağmuruna tutuldu.


Dernek yönetimi şampiyonluğu Maya Restoran’da düzenlenen bir yemekle kutladı. Zeki ve Çetin Çapan kardeşlerin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oruç Oymak;




CHP Esenyurt Meclis Üyesi Taner Uluğ gibi çok sayıda Karslının da katıldığı kutlama yemeğinde tüm konuşmacılar, Zafer Aras’a teşekkür ederken turnuva boyunca centilmenlik anlayışından ödün vermeyen takım oyuncularını da kutladılar.


Karslı sanatçılar; Burhan Yıldırım, Latif Ayyıldız ve Yılmaz Yıldırım’ın sahne aldığı kutlamada, başta futbolcular olmak üzere katılanlar gönüllerince bir gece yaşadılar.
 
Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi