Kadın Kolu Başkanı Hülya Oğuz ve Gençlik Kolu Başkanı Berkan Erdoğan, günlerce öncesinden organize ettikleri iftar programına katılımdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. İftar öncesi ‘Hoş geldiniz’ diyerek kısa bir konuşma yapan Gençlik Kolları Başkanı Berkan Erdoğan,genciyle yaşlısıyla hep birlikte ülkenin geleceği için çalışacaklarını yineleyerek, sözü İlçe Kadın Kolu Başkanı Hülya Oğuz’a bıraktı.

Ramazan’ın sevgi ve paylaşım ayı olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Oğuz, “Bu anlamda davete katılan ve aynı masanın etrafında bir araya geldiğimiz bütün yol arkadaşlarıma ve misafirlerime şükranlarımı sunuyorum” dedikten sonra Bahçelievler İlçe Örgütü olarak, iftar programının organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Son olarak konuşmasını yapan Bahçelievler İlçe Başkanı Ecz. Mehmet Ali Özkan da, Bahçelievler’de barışı, kardeşliği, yoldaşlığı ve dostluğu daha da ileriye götürmek için yaptıkları organizasyonların devam edeceğini ifade ederek, geceye paydaşlık yapanAtaşehir ve Bakırköy belediyelerine teşekkür etti.
“Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak barış, kardeşlik, dostluk, arkadaşlık ve adalet diyor ve bunun için nöbet tutuyoruz” diyen Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı adalet yürüyüşüne destek çağrısında bulundu. Özkan, “Sonuna kadar adaleti savunacağız. Kimse için özel bir adalet istemiyoruz, herkes için, Türk toplumu için adalet” diyerek sözlerini bitirdi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi