CHP Bakırköy Kadın Kolu Başkanlığı’nın organize ettiği “Yerelde söz sizde” programında, kendisini anlatan geçmiş dönem ilçe yöneticisi Nesrin Serindağ, üniversite de okuduğu yıllarda evlenerek çocuk sahibi olduğunu ve eğitim hayatı bittikten sonra, çocuklarının eğitim ve sosyal hayatını belli bir başarı noktasına getirene kadar çalıştığını, bunun yanı sıra 2010’lu yıllarda CHP Bakırköy mahalle çalışmalarında kadro dışı eğitmenlik ve öğretmenlik görevinde bulunduğunu söyledi.

Serindağ, Şenlikköy Ortaokulu’nda öğretmenlik yaparken tanıştığı mevcut Kadın Kolu Başkanı Nebahat Civan ve toplantıda olmayan pek çok arkadaşı ile o dönemlerde tanıştığını (2009-2010) ve gönüllülük esasına dayanan pek çok çalışmada yer aldığını söyledi. Sohbetlerinde hep bir arayış içerisinde olduklarını, Cumhuriyet’in gidişatından dolayı duydukları rahatsızlığı tartıştıklarını söyleyerek, “Bu düşüncelerle partime üye oldum. 2012 yılında parti okulu eğitmenliği alıp, sürekli eğitmenlik yapmaya başladım. Şenlikköy’de yapılan ön seçimle mahallemi temsilen ilçe yöneticiliği yaptım. Geçtiğimiz yıla kadar da hem örgütten sorumlu başkan yardımcılığı, hem de ilçe sekreterliği görevimi severek yerine getirdim. Özellikle engelliler komisyonunda aktif görevlerde bulundum ve hala da komisyonda yer alan arkadaşlarımla engelliler konusunda çalışmalarımıza devam etmekteyim” dedi.

Parti içi çalışmalarının yoğunluğundan dolayı uzun süredir ertelediği ‘Aile Danışmanlığı Sertifika’ programına gidemediğini, ancak şimdilerde vakit bulup eğitim almaya başladığını da belirten Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Nesrin Serindağ, “Yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir” diyerek, “Cumhuriyet sevdalısı tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi